| FaraNumePls a întrebat:

Imi place sa cred ca eu sunt regele universului iar ceilalți sunt sclavii mei. Mai are cineva feeling-ul asta?

45 răspunsuri:
| AC4S4 a răspuns:

Doar cei care vorbesc romgleza se pot simti asa.

| FaraNumePls explică (pentru AC4S4):

Oh God nu cred asa ceva

| syd2 a răspuns:

Nu semeni de astfel de om, esti in aestheticu si moodu gresit laughing

| FaraNumePls explică (pentru syd2):

Aolo esti d ala de spioneaza si m ai vazut la fereastra? Ca am mai vazut eu o intrebare de genul. Mi e frica gata

| oParadox a răspuns:

O preamarite rege al universului, de cand noi, umili tai sclavi, asteptam un semn divin. Am crezut ca te-a palit un asteroid, ce usurare...

| alex15ccc a răspuns:

Adolescenta...

| FaraNumePls explică (pentru alex15ccc):

Ma simt inca bine

| FaraNumePls explică (pentru oParadox):

Am mai auzit asta

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, când ne naștem, la toți ne place să credem la fel. Apoi ne dăm seama treptat, prin experiență, că facem parte din structuri sociale, din ierarhii construite pe principiul necesității. Astfel o țară este condusă de un presedinte, sau rege pentru că este necesar să fie așa. Dacă te complaci într-o asemenea reverie, înseamnă că îți lipsește ceva esențial, conștiința locului pe care îl ocupi efectiv, și rostul tău în acel loc. Dacă nu ai nici una nici alta, înlocuieșți realitatea cu visul. Încă puțin și te crezi Napoleon și ai nevoie de internare și de medicamente. Dar dacă simți că ai acest feeling, o soluție este să îl controlezi singur. Tu ai creat acest feeling, sau el te-a creat pe tine? Feelingul te conduce sau îl conduci tu pe el? Trageți singur o palmă și trezește-te.

| FaraNumePls explică (pentru sadrian46):

Imi place sa fiu condus

| FaraNumePls explică:

Si pe mine dar n ai ce sa faci laughing

| ColdHeart a răspuns:

All the time

| Yukidaruma a răspuns:

Da. Pisica mea.

| FaraNumePls explică (pentru Yukidaruma):

Poate sa vorbeasca?

| Donsavas a răspuns:

Doar cei ce suferă de narcisism.