Da, e foarte posibil, primul lucru pe care il face masoneria, si printre cele mai impprtante, e indobitocirea populatiei, si negarea unor lucruri mai putin evidente, dar totusi valabile unei parti din populatie care studiaza cunoasterea cum ar fi un sistem de vindecare energetica sau arta chi kung folosita de calugari tibetani. Manipularea parapsihica nu.i deloc ok dpdv cosmoetic si karmic. Manipularea in sinea ei este influentare de liber arbitru, gen faci un om sa faca ceva ce el nu vrea sau un lucru la care el nu s.ar fi gandit singur sa faca, ii tai alte optiuni. Merge, garantez, prin practica zilnica rezultatele nu vor intarzia sa apara. Manipularea parapsihica e un instrument vrajitoresc, nu prea e legal dpdv divin sa practici vrajitorie (nu conteaza ce tip). Nu stiu cum rezoneaza informatia asta cu ce vrei tu sa obtii, eu spun doar ceea ce este daca stii pe cine sa intrebi si ce sa faci. Daca vrei, am un site cu o varietate de tehnici astrale pe care orice om le poate utiliza. Http://psi.wikia.com. nu spun ca totul e bine, dar am avut rezultate cu mai multe lucruri de acolo, ai grija ce si cum folosesti, raspunzi in mod direct de ele si iti recomand sa nu utilizezi in scopuri malefice, cel putin pana inveti sa le faci cum trebuie(preferabil nici odata de fapt :)) ). Te sfatuiesc sa fii foarte bine documentat inainte sa practici si sa stii ce implica, apoi crede ca poti si vei reusi, primul pas este facut, conteaza sa nu te dai batut. Spor la lucru si gandeste-ti bine optiunile. :D
Au aceste informatii baze reale?
http://www.fara-secrete.ro/......apte-bune/
Ai crede pe cuvant pe cineva care ti-ar spune "da" sau "nu"? Mai bine vezi singur/a. Cum spune si acolo tu trebuie sa mergi pe acel drum.