| MadutzaB a întrebat:

Imi poate explica cineva clar care este legatura dintre Planeta Nemesis si Pamant si daca stie cineva ceva legat de numele RAMYRRES.

Mersi anticipat.

Răspuns Câştigător
| Andrei7520152 a răspuns:

Ughhhh ok de unde incep? era o ipoteza veritabila in anii 80, propusa de un astronom numit Richard Muler. A sugerat ca soarele ar fi fost un sistem binar (adica este alcatuir din 2 stele, una ar fi soarele si un altul ar fi o stea mai micuta, aflata la trilioane de kilometri peste orbita lui pluton, la o distanta de cam 200 AU sau ceva de genul. ipoteza ar fi vrut sa explice cometele periodice care intra in sistemul solar. Soarele geaman (numit desigur Nemesis) ar fi atat de departe, incat nu putea fi detectat cu ochiul liber, dar ar fi destul de masiv incat orbita lui Nemesis sa afecteze numeroasele comete de langa noi, varandu'le aleator prin sistemul solar.

http://en.wikipedia.org/wiki/Nemesis_(hypothetical_star)

Desigur ca ipoteza asta, de mult contestata de altfel pentru Nemesis nu a fost niciodata detectat, a fost mestecata si reciclata de nnnspe mii de scritori dornici sa faca un ban si acum e o dileala si isterie totala cu 2012, nemesis, extraterestrii, bla bla bla

3 răspunsuri:
| muzicalBoX a răspuns:

Rezident 3 laughing))

| Măcrin a răspuns:

Ramyrres e jucator de fotbal

| MadutzaB explică:

Tot ce se gaseste pe net stiu.M'am interesat iar netul este foarte sarac in informatii. Daca stie cineva o teorie logica.