Pai 2 ore de franceza, 2 de engleza, 3 de fizica, 2 de chimie, 2 de bio, 4 de mate, 4 de romana.Astea sunt cele importante. Dintr-a 11 se schimba:3 de mate, 3 de romana, 3 de chimie, 3 de bio, 3 de fizica. Cele de limbi straine raman la fel
La stiinte ale naturii se face multa chimie, fizic, biologie, si mate pe toate astea trebuie` sa le mananci pe paine
nu fugi de limbi straine pentru ca o sa-ti trebuiask candva, nu te gandi ca daca te duci la filologie o sa faci numai lb straine o sa faci de toate doar ca se pune mai mult accent pe astea, important este sa faci ceea ce iti doresti ce`ti place tie
Bună
Eu ţi-aş recomanda Matematică-Informatică
Acolo nu ai ore de limbi străine.
Pa, pa
La mate info ai doar cate 2 ore de eng si alte 2 de franceza sau germana, eu asa am avut si anul asta termin liceu
nu scapi de limbi straine la nici un profil, doar ca la uman sunt mai multe ore plus latina, dar eu iti recomand la stiinte sa mergi pentru ca materia e mai usoara pentru bac fata de mate info si te axezi pe ce materii doresti tu
bafta
Buna. si eu intru acum in a 9a si cred ca tot la stiinte ale naturii o sa merg ca sa fac mai putine ore de limbi straine! La ce liceu vrei tu si din ce oras ca poate o sa fim colege! te-am pupat!
irina4219 întreabă: