| Flav a întrebat:

"In afara lucrurilor pe care le iubim, nu mai reprezentam nimic." [Octavian Paler]
Voi ce iubiti? Cine sunteti?

19 răspunsuri:
| Leocerba a răspuns:

Ba n-a raspuns degeaba.
Incearca sa comunice dar sistemul ei de aparare a invatat-o sa vorbeasca mult, tare si violent.De transmis vrea ea sa transmita ceva, dar cand deschide gura vede ca-i greu de spus ceea ce are de spus,e greu sa vorbeasca de iubire,de respect,de valori si banuim de ce,mai bine sa te provoace,ca e ca o joaca de-a soarecele si pisica.Da,o incaseaza,dar asta stie ea cel mai bine: s-o incaseze.sad

Sunt cea privilegiata,pentru ca iubesc un sir nesfarsit de oameni,situatii,lucruri, momente.
(Ei, ce bine-ar fi daca m-ar defini DOAR asta...)

| anonim_4396 a răspuns (pentru Leocerba):

Ai dreptate, tocmai de-asta pe mine nu m-ai vazut niciodata luandu-ma de ea. Nici macar acum, ce am spus, nu era un atac.

| Leocerba a răspuns (pentru anonim_4396):

Da.Dupa cum si Flav are duiosia lui foarte ascunsa, cand ii mai spune vreo doua.E felul vostru de a va păsa.
De fapt, am spus ce-am spus ca sa m-auda ea si ca sa fie convinsa ca tot ce-i inauntru se vede si-n afara.
(poate ca "duiosie" e cam mult? laughing )

| Leocerba a răspuns:

M-am fofilat si n-am raspuns concret.
Uite,acum sunt cea care asculta piesa asta.Nnu ma rapune Vama dar il iubesc pe Victor Rebengiuc si timbrul vocii sale,umbland prin podul castelului,alergand pe malul marii si transformandu-se intr-un copil, caci toti avem cate-un regat de aparat, unu` in care noi suntem Regele si coroana o lasam la nebuni: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TLbi4ecZ8Wo#!

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Sunt putine fiintele si lucrurile pe care le iubesc, insa intens si in mod sigur etern! Imi iubesc copilul mai presus de orice pe lume, imi iubesc mama ( si incerc sa recuperez acum anii in care nu i-am spus asta), imi iubesc nepotica in varsta de 3 anisori ( zambetul si glasul ei ma face sa imi doresc sa devin din nou mama).
Eu iubesc clipele in care stau la o cafea cu prietena mea ( iubesc si ceasca mea de cafea personala si personalizata), iubesc zilele cu soare( cat mai mult soare) si noptile ce le fac albe doar ascultand muzica. Iubesc casetele audio vechi si prafuite, albumul cu poze, timbrele si colectia mea de vederi si felicitari primite! Iubesc o papusa, cutiuta mea cu amintiri unde pastrez obiecte ce imi amintesc de anii de scoala, colectia de ambalaje de pe vremea lui Ceascahee hee
Imi iubesc amintirile si trecutul, iubesc prezentul si uitandu-ma acum in jurul meu, iubesc fiecare obiect din camera mea pentru ca fiecare pentru mine reprezinta ceva. Si sunt geloasa pe ele! Mi s-a spus ca e absurd, ca e doar un obiect...dar, e obiectul meu si are "viata" happy
Imi iubesc masinuta (era si normal, e prima), dar la fel de mult iubesc si mersul pe jos, iubesc patinajul( ca tot se apropie iarna) si iubesc reuniunile de familie in jurul sobei, cu un pahar de vin rosu, cand lemnele trosnesc, cand e cald si bine.
Am spus ca iubesc putine lucruri, da! As putea iubi mult mai multe.As putea iubi muntele sau marea, o floare sau toate ghivecele cu cactusi din casa, padurea sau natura in general,un animalut ( macar o pisica, ceva), o carte, o poezie anume, ploaia sau fulgul de nea, un film, un anumit cuvant sau ciocolata, de ce nu?
Nu, acestora din urma le-am uitat " gustul"! Undeva pe drum s-au pierdut sau m-am pierdut... Dar stiu ca trebuie doar sa revin putin asupra lor, cand voi avea timp! Urasc timpul!
Acum, sa imi spuneti voi cine sunt happy

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

"Dragostea mea de viata e intr-adevar dureroasa."
"Poate ca dragostea este adevarul cel mai putin absurd in aceasta lume care nu duce lipsa de absurditati."
"Iubirea e un miracol si ca miracolele nu se produc in fiecare zi."
" Toata povestea noastra pe pamant poate fi spusa cu ajutorul a doi oameni, un barbat si o femeie."
"Cu cei care sunt capabili sa traiasca fara dragoste nu se poate gasi un limbaj comun."
" Stiu ca in aceasta lume sunt si lucruri care merita sa fie iubite."
" Cine fuge insa de dragoste si de viata, crezand ca astfel va avea timp pentru intelepciune, nu-si da seama, ca, de fapt, renunta tocmai la ceea ce cauta."
"Destule prejudecati m-au impiedicat sa beau cand mi-a fost sete, sa musc dintr-un fruct cand mi-a fost foame, sa fac marturisiri cand am iubit. Si ce virtute e aceea de a spune "nu"? Ce intelepciune e aceea de a porunci inimii sa taca?"
"Dragostea n-are nevoie de intelepciune ci de speranta. Si totusi daca va muri vreodata dragostea noastra, va muri nu din pricina noptii, ci din pricina ca noi am amenintat-o prea mult." (Octavian Paler)

Dupa cum vezi,citatele sunt despre dragoste,lucru care ma defineste. N-as putea trai fara sa iubesc. Uneori consider chiar un pacat... iubesc prea mult, iar pe mine ma las uitarii, traind in dragoste pentru ceilalti.

| DrunkenRat a răspuns:

Existenta e legata de ceea ce iubim. eu spre exemplu mi-as putea da viata pentru a "invia" personajele de carte pe care le-am nascocit si am de gand sa le public peste cativa ani. oricum, chiar ar merita o viata de om pentru ca ele sa existe cu adevarat. Lumea merita sa traiasca ce am scris acolo. :] Prin urmare le iubesc (sentiment matern. sau cum vrei sa ii spui)

| LotusRadioactiv a răspuns:

O egolatra.

caramela
| caramela a răspuns:

Buna! cred ca sunt o persoana creata de parintii mei, dar cu ajutorul bunului Dumnezeu, iubesc tot ce se poate iubi, ce e sincer, curat si mai ales iubesc tot ce a creat Dumnezeu, pentru ca daca el nu isi arata puterea noi eram? tot ce ne inconjoara era? nu cred. iubesc, sunt iubita, si am infaptuit tot ce poate face un om pe fata Pamantului, mi-am intemeiat o fam, am adus pe lume 2 ingerasi, am cumparat o casa cu bani din munca noastra si am sadit pomi...deci menirea mea pa acest Pamant a fost indeplinita, astept cu mare drag ziua cand voi deveni bunicuta, in rest Dumnezeu cu mila si sa ne ierte pentru toata rautate ce zace in noi.

| AmeMiss a răspuns:

Eu imi iubesc familia, prietenii, pe toti cei care sunt langa mine in aceasta viata si cu care impartasesc bucuriile si necazurile.Nu in ultimul rand ma iubesc si ma accept pe mine pentru ca doar asa ma pot iubi si ceilalti.Asta sunt eu happy

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu iubesc ziua cand totul se va sfarsi.na!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aşa. Şi dacă voi fi nevoită să renunţ la lucrurile pe care le iubesc, voi deveni un nimeni? Nu cred. Sau altfel, sunt sclava lor? Temporar, apoi se duce şi iubirea aia şi se duce spre altceva/cineva.

Eu, ce iubesc? Nu îţi pot răspunde.
Cine sunt? Una, Ana, tipa care îi formează imaginea de pe TPU lui Jelli. Orice zic aici pe TPU poate dezvălui o trăsătură despre mine, aşa că nu are rost să mă prezint.

| Flav explică (pentru anonim_4396):

Daca n-ai putut raspunde ce iubesti sau cine esti, atunci nu inteleg de ce ai mai raspuns la intrebare. Daca n-ai intrat in profunzimea intrebarii, te rog sa raspunzi in alta parte pentru puncte sau doar pentru. a bifa raspunsuri.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Flav):

Am răspuns la jumătate din ea, ce-are? Cât despre ''cine sunt'' la întrebarea asta sunt mii de răspunsuri pe care le pot da, aşa că l-am ales pe cel care le-ar conţine pe cele mai multe.
Mie mi se pare că am intrat în profunzimea ei şi chiar nu înţeleg de ce mă goneşti aşa. Chiar nu am chef să mă cert şi nu mă gândeam că ai să îmi reproşezi ceva. Şi nici pentru puncte nu răspund (adică un număr schimbat care pentru mine e doar un decor, irelevant, inutil).

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Are dreptate, ai raspuns degeaba.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Bine, bine. Cum crezi. Îmi şterg răspunsul dacă ajută la ceva thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mereu am spus că eu reprezint toate lucrurile pe care le iubesc.Mă regăsesc în multe lucruri,care mă fac să simt că trăiesc cu adevărat. Fără ele aș fi ca o carte de colorat, nedesenată încă. Iubesc răsăritul de soare,iubesc inocența copiilor,înțelepciunea unora,ploaia de vară,steaua de pe cer,verdele din natură zâmbetele din suflet, privirile blânde, melodiile care o dată ascultate te ajută să retrăiești unele momente. Cine sunt? Sunt un puzzle.Cu foarte multe piese.Pe unele nu le-am găsit încă.

| TheNakedRussianThatFoundYouOnTheStreet a răspuns:

Eu iubesc mai multe chestii...