Timpul de descompunere este in stransa legatura cu alimentatia pe care a avut-o in timpul vietii; in special in ultimii 3-5 ani. Asa ca: de aici si acele corpuri mumificate care nu au o cauza divina.
In loc sa te intereseze cum poate trai omul vesnic fericit te intereseaza in cat timp se descompune un cadavru.
După 7 -10 ani. Nu aii fost niciodată la o înmormântare?! Eu acolo am văzut. După 7 ani numai oasele mai erau. Acum depinde de fiecare caz în parte, am întâlnit și situații care după 7 ani erau intacti. Că și cum ar fi fost mumificați sau nu știu cum să mă exprim.
Tot ce inseamna tesut, organe se descompune cam intr.un an, desigur ca mai sunt cazuri unde dureaza mai mult, oasele se descompun greu pe parcursul a multor ani, nu mai gasit cam in cat timp dar ma gandesc ca peste 10-15 ani
Crezi sau sti ca se descompun in 10-15 ani? Dar oasele pe care le gasesc arheologii dupa zeci/sute de ani cum rezista astea atat
" Celulele nu mai sunt oxigenate şi vor începe să moară. Ele vor produce anumite enzime, care asigură un mediu propice pentru bacterii şi ciuperci.
Acestea vor începe să descompună cadavrul. În aproximativ un an, dintr-un corp vor rămâne doar oasele. "
http://www.descopera.ro/......foto-video
10 ani pentru procesul de scheletizare. Insa oasele nu pot sa iti spun in cat timp
anonim_4396 întreabă: