Existenta ta (a omenirii) este argumentul cel mai convingator si armonia legata de ciclul vietii dar si a universului.
Pai nu exista un argument logic la asa ceva, exista doar o masa de ultrasi bine indoctrinati
Kronstadt, )), nu e pentru. tema la scoala, e asemanator (dar nu e treaba ta), pe site-ul TPU spunea ca nu sunt permise rezolvarea temelor pentru. ca asa nu inveti sa gandesti. Ori, nu eu am descoperit argumentul antropologic, asa ca n-am habar ce si cum sa gandesc daca nu stiu la ce se refera. Intelegi?
Este bazat pe cuvantul grecesc anthropos care inseamna "om." Contrar umanistilor seculari care afirma ca omul este doar o simpla fiinta biologica, Biblia il descrie pe om ca fiind creat dupa chipul lui Dumnezeu.
• Referinta biblica: Geneza 1:26-28
• Chipul lui Dumnezeu in om este spiritual, nu fizic, (Efeseni 4:24, Coloseni 3:10).
• Omul nu este o fiinta doar fizica, ci morala in acelasi timp, fiind inzestrat cu constiinta, intelect, emotii si vointa.
• Francis Chafer sustine: "Sunt trasaturi filosofice si morale in constitutia umana a caror origine poate fi gasita doar in Dumnezeu….O forta oarba….nu va putea produce niciodata un om cu intelect, sensibilitate, vointa, constiinta,…
Vernusio întreabă:
TheGreatSouthernTrendkiII întreabă:
AvalohAlyn întreabă: