anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In ce consta puterea deochiului si de ce li se face oamenilor rau daca sunt asa zis deocheati?

7 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Bunny are dreptate. Eu mai intreb ceva... Daca esti singur in casa, si ti se face rau, cine dracul te-a deochiat?

| Flav a răspuns:

Conta in naivitatea de-a crede in superstitii.
Din superstitie, eu nu cred in superstitii.batting eyelashes

| Bunny a răspuns:

Consta in sugestie negativa.Deochiul poate fi efectuat de persoane invatate de copii(gen ghicitoarele) care au o anumita sensibilitate, sau de persoane cu influenta puternica si foarte sigure pe ele si in ceea ce fac.Persoana deocheata de obicei are un psihic mai slab(un sistem de apare mai slab) si i se poate face rau usor. Daca cineva e destul de priceput in psihologie(sau in asa-zisa vrajitorie) si persoana de deocheat in cauza este slabita si pesimista, se intercepteaza foarte usor undele negative venite din partea celuilalt.

| Bunny a răspuns:

Sistem de aparare*. Scuze. acum am vazut greseala.

| Bunny a răspuns:

A ti se face rau si a fi deocheat sunt 2 lucruri complet diferite.Chiar si deochiul tot o stare de rau e.Sau mai stii, unii poate reusesc "performanta" de a se deochia singurilaughing.

| cryssu2008 a răspuns:

Puterea deochiului consta intr-o stare de spirit urata, precum si dureri de cap, stomac si un cascat exagerat. daca esti deochiat si adormi se poate sa intervina moartea si sa nu te mai trezesti. Unele persoane deoache cu buna stiinta, iar altele din nestiinta. In ambele cazuri simptomele sunt la fel. Cel mai bun descantec este rugaciunea Tatal nostru, spusa de 3 ori sau de 9 ori.(dupa caz, cat de deocheata este persoana in cauza)

| iulia_9095 a răspuns:

Nu stiu prea multe despre asta,dar iti voi spune ceea ce stiu:
price pers. deoache atunci cand se uita insitent la o persoana de care ii place,chair daca o cunoaste sau nu, fie ca vrea sa-i faca rau sau nu;
persoana care este"deochiata "ii lacrimeaza ochii si casca(dar pot aparea si alte simptome, difera de la o pers. la alta);
scapi de "deochi"spunand de 9 ori rugaciunea "Tatal nostru"si ar fi bine sa o spuna si o per. cu "leac",iar daca si acea pers. care iti spune rugaciune incepe sa caste si sa-i lacrimeze ochii atunci e sigur ca ai fost deochiat;
este foarte periculos sa fi deochiat si sa nu-ti spuna nimeni rugaciunea,am auzit ca unele pers. au murit din aceasta cauza;
pers. care deoachie cel mai rau sunt pers. cu ochi albastri;
un mit spune ca daca porti culoarea rosie pe tine nu mia poti fi deochiat-sincera, nu stiu daca este adevarat-
si eu am fost deochiata de foarte multe ori, intr-o seara am cascat in continuu de la 20 pana la 12 noaptea, am cascat de peste 150 de ori,le-am numarat si nu mint,numai ca nu stiam ca sunt deochiata pana ce mi-a spus mama mea, incearca sa mai cauti pe net, poate o sa gasesti mai multe detalii

Întrebări similare