Din punctul meu de vedere, fiecare om gaseste un alt sens pentru viata. Desigur, daca e intrebam mai multe persoana, vor fi mai mult de 2 care vor spune "familie", "iubire" sau alte cuvinte cheie de genul acesta, insa eu cred ca daca incercam sa detaliem aceste lucruri, fiecare va ajunge la alte comentarii in privinta asta, deoarece fiecare persoana are o alta experienta acumulata in timp si pe langa asta, fiecare om priveste un lucru in alt fel, din alt unghi. Sensul vietii il dezleaga fiecare persoana il stilul ei, nu numai in functie de trairile si experientele ei, dar si prin personalitatea unica a fiecaruia, cel putin asa vad eu lucrurile.
Poate definesti si sensul vietii. Intr-o lume materiala, este evident ca sensul vietii nu poate fi decat unul spiritual, transcendental. Un alt sens nu poate exista. Restul sunt obiective.
Nu cred ca experienta este importanta ci mai degraba determinarea, sangele tanar si mintea inteleapta.
De câtă experiență de viață avem nevoie ca să ajungem la concluzia că viața n-are sens?
DarcieClaire întreabă: