anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In ce parte se invarte femeia? Eu o vad invartindu-se in stanga.

http://www.damaideparte.ro/......erent/473/

Răspuns Câştigător
| bebetho a răspuns:

Left left left.

12 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Hehe, concluzia: toţi suntem nişte mici genii!

| Vizitiul a răspuns:

Eu nu am realizat in ce parte se misca pentru ca mi-am focalizat privirea inspre sani.

| Alphawolf a răspuns:

Am vazut-o in ambele parti(fara nicio vrajeaza). Prima data am vazut-o spre stanga, apoi dupa ce am citit articolul am vazut-o spre dreapta, apoi iarasi spre stanga.

| Alphawolf a răspuns:

Este destul sa clipesti si ii poti schimba directia(cel putin asa este la mine). I-am schimbat-o de cel putin 10 ori.

| Alphawolf a răspuns:

Nu stiu cat poate fi de adevarat afirmatiile celor de la Yale, dar eu sunt foarte sceptic la afirmatiile lor. Cu putine antrenamente ii poti schimba directia femeii cum vrea muschii tai, si fara sa clipesti. Daca muschii tai nu vrea ca femeia sa faca o rotatie completa, ea va face doar jumatete de rotatie stanga si jumatate dreapta.

| Flav a răspuns:

Stii cum se invarte titirezul?

| TheJeryk0 a răspuns:

" S-a ajuns la concluzia ca persoanele care incearca si reusesc sa o vada intorcandu-se in cealalta directie au un IQ peste 160, ceea ce inseamna aproape un geniu."
Am vazut-o cand s-a intors laughing... si vorbesc serios...
Si inca nu ma simt geniu rolling on the floor

| Laura a răspuns:

În ambele direcţii. Sensu' se schimbă cam o dată la 35 de secunde, ceva de genu'.

| Laura a răspuns:

Eu am spus ce am văzut. Dacă eşti aşa de sigur cum se învârte femeia, de ce îi mai întrebi şi pe alţii?
Acum văd şi eu, uitându-mă la umbra piciorului, sensu' se poate schimba oricând.
Dar, am 'descompus-o' din curiozitate în mai multe frame-uri şi de fapt nici nu face o rotaţie completă. Ciudat laughing

| poliku a răspuns:

Foarte avansata imaginea.Nu se schimba nimic la nici o secunda!
Eu o pot vedea in ambele parti ca se mica(ba odata in stanga ba odata in dreapta).Si ca sa va invat cum puteti sa ii schimbati directia:Nu o priviti fix ca orbii ca nu isi va schimba pozitia nici dupa o ora!(testat de mine)
Faceti asa:Uitativa 10 secunde la ea dupa care luativa privirea de pe ea si priviti altceva si intoarcetiva inapoi la imagine. Daca nu va iese din prima repetati si o sa va iese.
E de ajuns sa va luati privirea o clipita! Si app. mai e o chestie care face parte dar nu stiu cu siguranta daca e asa.In momentul in care v-ati luat ochi de la imagine ganditi-va ca ea sia schimbat rotatia in sens invers si privitio iar.
Si veti vedea ca e asa.
PS-Repet, posibil sa nu va iese din prima!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Abgesang
Nu mai spune prostii daca nu esti sigur de ce zici. Uitandu-te la picioarele ei iti schimbi singur directia de cate ori vrei, deci nu se schimba de la sine.

| Eugen1234 a răspuns:

Sa stiti ca eu o vad asa cum vreau eu sa o vad, cu putin efort, dar reusesc, si incep sa o fac sa se invarta in ce directie vreau eu tot mai usor!