Epoca Victoriana. E preferata mea. Regulile acelei societati, ma fascineaza, si mi-ar place sa traiesc atunci, pentru a le putea incalca
Cred ca pe la 1800. Erau niste timpuri foarte linistite, cu baluri, rochii de printese, dansuri, se citea mult si neavand alta sursa de distractie, multe activitati se petreceau afara, la aer, se manca sanatos, era o viata extrem de linistita si placuta. Cel putin, asa vreau eu sa cred, chiar daca, in spatele linistii erau desigur si probleme.
Pt mine e important ce fac acum, in timpul si conditiile astea. Cred ca e important sa-i vezi pe toti oamenii din jur, media iti prezinta doar vedete si murdarii.
Mie mi-ar placea sa treiesc in Egipt acum 4000 de ani, sunt foarte fascinata de cultura si misterul Egiptului antic.Ar fi foarte interesant sa aflu misterul hieroglifelor,al faraonilor, piramidelor, sfinxului, tmpleor si multe alte secrete strevechi.Dar tie?
La inceput, cand Pamantul a fost creat.sunt curioasa cum a luat nastere planeta noastra si rasa umana.sunt atatea teorii dar nimeni nu stie exact.
Prin 300 in roma sau in grecia dar sa apartin unei famili regale. altfel as duce o viata foarte urata. As alege aceasta perioada datorita marilor colonizari si marilor razboaie care au scris istorie
1600-Franta - pentru ca mi'ar fi placut sa traiesc alaturi de muschetarii care il aparau pe rege erau adevarati cavaleri ai onoarei
Era Victoriană cu siguranţă.
Nu era tehnologie,democraţia era altfel, erau oameni nobili, decenţi, cu ocupaţii, prin vreo 1867.
A fost mereu una din cele mai mari dorinţe ale mele.
Uau...sunt o multime de raspunsuri interesante, originale. Ma bucur sa vad oameni atat de sensibili si profunzi.
PS Mi-ar fi placut sa traiesc in Anglia la mijlocul secolului trecut. Iubesc masinile, coafurile, imbracamintea, tot ce tine de acea perioada magica.
Dar nici vremurile de azi nu sunt chiar atat de rele, tinand cont de progresul stiintei, al tehnologiei, al comunicarii.
Va pup. Multumesc pentru raspunsuri.
jhdvavsfhkegvfrkhegbvr întreabă: