Noi, aici, suntem fiinte ultra inteligente si ne dam seama ca ai venit la categoria asta pentru sfaturi de la marii intelepti ai site-ului.
Dar sa nu mai pacalim pe nimeni, stim si noi ca vrei doar sa ph.uti si nu stii ce atitudine sa ai pe cand pe altii ii doare in partea dorsala in timp ce strica soarecii la jocurile Blizzard in multiplayer, culmea cu fete care se dau baieti si vice-versa.
Eu iti recomand sa lasi lucrurile sa vina de la sine fiindca mai curand va arde scoala pana vei apuca tu sa folosesti un prezervativ. Si totodata atitudinea de arogant nesimtit, fix asta pe care o am eu cu tine, n-a omorat pe nimeni, ba chiar surse de incredere din ministerul educatiei baietilor timizi in a se apropia de rasa psionica a fetelor ne confirma ca acestea sunt mult mai atrase de baietii rai.
Funda?
Hmm, ma fratie, in atotinteligenta mea ca user care mai posteaza din cand in cand la categoria "Stiinta & Filozofie", am constatat ca aceasta atitudine aroganto-nesimtita, chiar daca o folosesc si eu in nenumarate cazuri (simt ca ma reprezinta uneori), nu prea da roade cand vine vorba de relatii cu fetele, cel putin in contextul meu. Sau, este utila pana la un moment dat, cand interesul si curiozitatea unei fete sunt starnite pana la cota maxima, dupa care, zic eu, este necesara o schimbare de atitudine si acel tip arogant si sigur pe el, trebuie sa devina cumva mai apropiat, desigur daca ai reusit sa te apropii si tu de o fata si nu doar ea. Ce pot sa mai zic? Gresesc cumva? Daca stii la ce ma refer, vino cu un reply. :*