Increderea este relativa si spun asta pentru ca si increderea in mine insumi imi face uneori surprize.
Am incredere in anumiti oameni cand i-au in evidenta doar intentia, in rest nu prea pot sa am incredere in nimeni, nici macar in mine (imi pun multe intrebari pana am o oarecare umbra de credinta cum ca e asa cum consider )
Nu am incredere totala in oameni. Stiu ca ma pot minti si ma pot rani. Dar sunt oameni care ma pot trada cu greu.
Din pacate nu am incredere in nicio persoana pe care o cunosc.Toti m-au facut sa-mi para rau ca le-am spus anumite lucruri.In acest moment am incredere numai in mine.
Dar tu?
Am invatat sa am incredere numai in mine. atunci cand am descoperit adevaratele fete ale pritenilor
Singurele persoane in care pot avea incredere sunt parintii, stiu ca ei nu imi vor dori raul niciodata si cand am nevoie de un sfat mi-l dau din tot sufletul si sunt sigura ca sfatul lor este cel mai bun in conditiile in care ei au trecut prin viata.In schimb daca cer un sfat unei prietene cam, cat de matur ar fi acel sfat, daca ea are aceeasi experieta cu viata ca si mine.Tu in cine ai incredere?
Nu am incredere decat in persoanele foarte apropiate mie[dar nu tot timpul] .In ziua de azi nu se mai vorbeste de incredere si cel mai bun prieten te tradeaza cand te astepti cel mai putin.
Buna
Am incredere in toate persoanele din familia mea,in iubitul meu,in prietenii mei adevarati.
Da intr`adevar ar fi frumos sa putem avea incredere in toti oamenii, dar asa ceva nu e posibil deoarece multa lume tradeaza, inseala si cauta sa`si castige interesul
In ziua de azi e cam greu sa poti avea incredere si intr-un prieten pentru ca de multe ori sfarsesti ca el sa te foloseasca.dar consider ca daca ai incredere suficienta in tine stii ce fel de oameni ai in jurul tau si poti sa-ti dai seama cine e de incredere, cine nu
Nu stiu daca asta e raspunsul pe care tu il cautai, dar asta e parerea mea!
Pai eu am incredere 100% in nimeni,nici macar in mine. In rest am incredere in parinti, ca deh, daca si ei m-ar trada... asa, in prietena mea cea mai buna, si in prietenul meu cel mai bun. Deja e de ajuns.
In Dumnezeu, in oameni nu, am am fost dezamagita de toti chiar si de familie, cel mai bine e sa ai langa tine oameni dar sa nu ai asteptari de la ei sa ai accepti asa cum sunt ca altfel esti dezamagit
Măriucaaaaaaa întreabă:
AvalohAlyn întreabă: