anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In ciudea faptului ca ne consideram cea mai inteligenta specie de pe planeta credeți ca suntem foarte slabi organizați și cu o foarte prosta comunicare intre noi, avem nevoie de a fi conduși de un om pentru a evolua, pe scurt încă,, ne mai spunem uni altora ce sa facem". Credeți ca prostia, sărăcia și lenevia ar mai trebuii acceptate? Trebuie sa fim conduși de marinari, extratereștrii sau alte forte inteligente pentru a termina cu sărăcia, procesul încet de evoluție tehnologica etc. Spuneți citi dintre oameni din jur dacă ar munci, gândi altfel ar ajunge mai bine? Oare singura soarta a noastră e autodistrugerea?

10 răspunsuri:
| Demostene a răspuns:

Scuze mașinării/roboti în loc de marinari

| Zoki a răspuns:

Silviuu... ai dreptate toti oamenii cred ca sunt cei mai rationali de pe pamint, insa cum spui nu stiu sa comunice intre ei. Totusi nu sint de acord cu cine trebuie sa ne conduca pentru a scapa de saracie. Logic, oamenii, chiar daca ar avea un conducator cit de bun, caracterul, mentalitatea nu se va schimba niciodata... Mereu vor dori va fie cei mai buni, nici o secunda gindindu-se la mediul inconjurator, sau la oamenii din jurul sau. Si da soarta noastra este autodistrugerea. din pacate.

| Vizitiul a răspuns:

Eu ma declar animal.

| semix a răspuns:

Salut. ai dreptate (din pacate). dar lumea nu e corecta(dreapta) pentru ca ea este alcatuita din tot felul de indivizi capabili sau mai putin capabili. oriunde exista bine si rau. yin and yang etc...
si da poate ne vom autodistruge -> dar nu vom muri big grin. si cred ca te referi la situatia precara din tara noastra sad. eu am o teorie -> nu cred ca se poate face ceva cu generatia care conducea in 90". asa ca astept cu nerabdare sa moara acasta conducere infecta si sa vina la conducere oameni mai capabili(tineri) cu studii, cunostinte mai aprofundate etc... parearea mea big grin (bafta)

| AddaXD a răspuns:

Buna! Este adevar ca uneori comunicam prea putin intre noi. Sfaturile de la altii te ajuta de cele mai multe ori, deci asta nu ar trebui sa fie considerat un lucru rau. Cand cineva apropiat iti zice ce sa faci cu siguranta vrea doar sa te ajute. Faptul ca un om este prost sau sarac nu insamna neaparat ca este un om rau, adica poate avea, desigur, si calitati.Iar lenevia este un lucru care se poate schimba daca vrea si omul respectiv. Cat despre munca, sunt persoane care ar putea ajunge chiar bine decat au ajuns daca ar munci pentru asta. happy

| WR104 a răspuns:

Nu suntem organizati deloc nu slab.Singurul lucru care ne tine legati sau uniti cum vrei sa ii spui sunt banii. daca nu ai bani nu ai parte de ingrijire medicala de protectie a politiei, nu se uita nimeni la tine nu te vor ca prieten daca esti sarac si asa mai departe. Oamenilor le este rusine daca nu au banii si cred ca nu or sa supravietuiasca lucruri adevarate dar cere sunt impuse cu timpul de oamenii din fruntea societati moderne.Nu conteaza cine ne conduce pentru ca acei oameni care sunt la "putere" au alte prioritati oricare ar fi ei.Prostia nu exista este lipsa educatiei si cam atat.Saracia este indispensabila pentru a functiona economia si societatea. Daca muncesti nu inseamna ca esti mai destept sau mai realizat.Autodistrugerea este inevitabila si ireversibila desi parerea mea este ca rasa umana o sa supravietuiasca si o sa aiba un nou inceput dar o sa se ajuga din nou la autodistrugere si tot asa pana o sa ne distruga altceva sau altcineva definitiv.

| Dmesss a răspuns:

Iar eu ma declar Promotie.

| Flav a răspuns:

Subscriu la ce-a scris Promotie, dar sunt mai pretentios de fel. Daca tot sunt animal, as vrea sa fiu magar, sa am scula mare, iar cand tip, sa stie tot poporul c`a trecut prostu` prin sat.

| Sapphire a răspuns:

Una e sa te crezi inteligent, si alta e sa ai dovada concreta ca esti ceea ce crezi.
Prostia, saracia si lenevia exista de cand lumea si pamantul. Fiecare traieste dupa propriile preconceptii.

| MeScorpion a răspuns:

In primul rand trebuie schimbata mentalitatea.