Va fi atunci cand voi fi sofer profesionist cu un contract de munca in mana si drumuri bune prin strainatate sau in Romania.
Cand ai familia aproape, ai ce face (munci), sunteti santosi si ai posibilitatea (si o mai si faci) sa ii ajuti pe cei din jur, facandu-i la randul lor mai fericiti.
daca ai astea zic eu ca ar trebui sa fie de ajuns. dar poti sa ai si gargauni de genul: Intru in depresie ca nu am ultima geanta de la... prada
Buna! Dupa parerea mea adevarata fericire pe care o cauti si nu o gasesti este jumatatea ta, sufletul tau pereche!
Pai intrucat sunt crestin, si temelia vietii mele este biblia si cele 10 porunci, iar acolo scrie; si fericire este aceasta; ca omul sa adune cunostinta despre tine si despre cel ce l-ai trimis tu in lume si sa creada, pentru a trai vesnic.eu as spune ca adevarata mea fericire,este sanatatea,si bucuria a orice lucru,eveniment,om, zi in care ma trezesc dimineata, si faptul ca ma incred in Dumnezeu si il simt aproape chiar si atunci cand mi-e mai greu.
Adevarata fericire este aceea de a trai din plin fiecare clipa, pretundu-ti viata.
SandraEve întreabă:
Ciprian964335345 întreabă:
BiancaStoran întreabă: