| iseewhatyoudidthere a întrebat:

In conceptia voastra, care e adevarata fericire?

14 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Marea de bere.

| mgtow a răspuns:

Va fi atunci cand voi fi sofer profesionist cu un contract de munca in mana si drumuri bune prin strainatate sau in Romania.

| shadovv a răspuns:

Indeplinirea scopului final.

| Inferno a răspuns:

Adevarata mea fericire este Cunoasterea

| Dash a răspuns:

Implinirea unui vis.

| yekto a răspuns:

Cand ai familia aproape, ai ce face (munci), sunteti santosi si ai posibilitatea (si o mai si faci) sa ii ajuti pe cei din jur, facandu-i la randul lor mai fericiti.
daca ai astea zic eu ca ar trebui sa fie de ajuns. dar poti sa ai si gargauni de genul: Intru in depresie ca nu am ultima geanta de la... prada

| soupflood123 a răspuns:

Adevărata fericire este lipsa unui stres excesiv.

| soupflood123 a răspuns:

Lipsa stresului excesiv.

| Cosminovici18 a răspuns:

Buna! Dupa parerea mea adevarata fericire pe care o cauti si nu o gasesti este jumatatea ta, sufletul tau pereche!

| MioaraParalescu a răspuns:

Sanatatea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragostea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai intrucat sunt crestin, si temelia vietii mele este biblia si cele 10 porunci, iar acolo scrie; si fericire este aceasta; ca omul sa adune cunostinta despre tine si despre cel ce l-ai trimis tu in lume si sa creada, pentru a trai vesnic.eu as spune ca adevarata mea fericire,este sanatatea,si bucuria a orice lucru,eveniment,om, zi in care ma trezesc dimineata, si faptul ca ma incred in Dumnezeu si il simt aproape chiar si atunci cand mi-e mai greu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Banii /sanatatea si iubirea = fericire full

| RequalizeD a răspuns:

Adevarata fericire este aceea de a trai din plin fiecare clipa, pretundu-ti viata.

Întrebări similare