Ştii care e traseul produselor care la capăt de bandă nu întrunesc condiţiile impuse de standard?
Dar nu te condamnă nimeni, decît tu singur te condamni. Eşti singurul răspunzător de faptele tale.
Gestul fetiţei este cutremurător şi în acelaşi timp dă dovadă de-un curaj de nedescris..., posibil să fi fost şi labilă psihică.
Daca renunti la viata ta in favoarea alteia, asa cum au facut pompierii americani in cazul 11 septembrie, nu cred ca e vorba de sinucidere. Si nu cred ca e vorba nici in cazul acelei fetite, care a vrut sa fie bine pentru familia ei.
Si inca ceva: singurul pacat de neiertat in crestinism nu e sinuciderea. E un pacat grav, dar nu e de neiertat. Singurul de neiertat e altul - hula impotriva Duhului Sfint.
Nu există păcat care să nu poată fi iertat:
'' Veniţi totuşi să ne judecăm, zice Domnul. De vor fi păcatele voastre cum e cârmâzul, se vor face albe ca zăpada; de vor fi roşii ca purpura, se vor face ca lâna. (Isa.1:18)
Dacă-ți dai viaţa pentru a salva altă viata nu intra la categoria suicid.
Cine se sinucide, e logic să nu mai poată fi iertat, pentru simplul motiv că nu mai poate să-și recunoască fapta. Dumnezeu iartă doar pe aceia care recunosc că au păcătuit, iar dacă te sinucizi, nu poți să-ți ceri iertare în același timp.
Hey! Gestul fetitei, intr-adevar, nu il putea face oricine. Iti trebuie dragoste, multa dragoste in primul rand pentru a face acest lucru. Dar nu este un pacat de neiertat. Bunatatea lui Dumnezeu este suficient de mare pentru a spala orice pacat, prin sangele lui Isus.
@alexsmenaru
nu am nimic...e doar o intrebare! *poate ca exprimarea mea a fost cam gresita..., dar nu e o intrebare cu rautate*
nu sunt chiar ateu ca sa ca sa am ceva cu El.de fapt cred in cuvantul Lui. intr-o anumita masura!
*Off*
Ce fata de redneck are alexsmenaru in avatar!
Dupa numele lui imi dau seama ce ii poate bibilica!
Nu merita sa te sinucizi pentru nimeni si dumnezeu ti-a dat viata tu nu trebuie sa renunti la ia...
neanicu întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: