| WhatheWow a întrebat:

In fata ta e " Pomul Cunoasterii "; il escaladezi sau preferi sa "astepti" la umbra lui?!

Răspuns Câştigător
| Luiza45 a răspuns:

"La umbra marilor pomi nu creste iarba" Constantin Brancusi. Nu poti astepta umbra fiindca ea vine si pleaca uneori e mai mare alteori e mai mica. Dar daca incepi sa urci simti drumul, faci greseli ajungi sa invei din ele. CUnoasterea are un sfarsit.dar el e departe. Nu as escalada tot pomul:m-as opri si as gusta din roadele lui...

10 răspunsuri:
| Imiplacepl a răspuns:

Ma sui cu camionu pe el, mai smecher

| VisezCuOchiiDeschisi a răspuns:

Fiecare alegere are doua intelesuri.

Daca il escaladezi-se sub intelege "teoretic vorbind" ca este un lucru bun.
Dar in acelasi timp, daca ne referim la sensul propriu, practic de a escalada un copac da de nota ca nu gandim fiind ceva nabunesc.

Lafel si cu asteptarea la umbra. Daca ne referim la figurat se subintelege faptul ca preferam sa stam langa copac decat sa-i descoperim tainele.Si daca ne referim la sensul propriu rezulta ca avem o gandire buna incercand sa ne aparam de soare. Orice varianta ai alege poate fii interpretata in mai multe feluri.tongue

| Andrei233 a răspuns:

Prefer sa ma infrupt din el.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Normal, voi urca treapta cu treapta până-i voi atinge vârful. Si tot neînvatati murim....nu le putem stii pe toate.

NOname
| NOname a răspuns:

Cel puțin voi încerca...

| Mădă0611 a răspuns:

Stau la umbra pana mi se face pofta de mere laughing Cunoasterea din poveste nu e chiar asa mare cunoastere, nici nu cred ca a meritat.

| shadovv a răspuns:

Il tai si mi fac din el rafturi pentru carti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As sta jos si i-as pune constant apa la radacina sa nu se usuce.

| Woodenpints91 a răspuns:

Iau drujba,îl tai, culeg tot, mă îndop cu fructele lui, iar la restul dau foc, să fiu singurul care profită de pomul ala.
Metaforic vorbind...

| ThePathWalker a răspuns:

Pana la sfarsit.maesul pa jos face piciorul sanatos.