| 1Mihai1 a întrebat:

În iubirea adevărată există egoism? Argumentează-ţi răspunsul!

11 răspunsuri:
| shadovv a răspuns:

Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti.

| thebeggar a răspuns (pentru shadovv):

Nice one. Raspuns perfect.

| 4b a răspuns:

''Egoismul sfasie sufletul asa cum un tigru sfasie trupul'' iar acest lucru dauneaza iubiriiwinking

| Musique a răspuns:

Ar trebui să fi pentru celălalt, nu pentru tine.

| DragosConstantin a răspuns:

Ne sta in firea noastra omeneasca sa fim egoisti, dar egoismul difera de la o persoana la alta... unii suntem mai putin egoisti, iar altii suntem foarte egoisti.
Nu se stie daca a existat vreodata iubire adevarata...mai mult ca sigur numai in filme gasesti.

| fadnox a răspuns:

Pai normal
in primul rand intr-o iubire adevarata iubesti pers care iti place tie -dar poate si multi altii-, si o tii pentru tine ca te iubeste, te indrageste, are grija de tine etc si te gandesti, deci, la tine!

| Xenya a răspuns:

O intrebare foarte buna! happy Nu cred ca are ce sa caute egoismul intr-o iubire adevarata si sincera! Te gandesti doar la tine atunci cand nu iubesti si esti singur, atunci cand intalnesti acea persoana speciala viata ta se schimba si invati sa imparti sa fi intelegator! happy

| soul2soull a răspuns:

Iubirea adevarata e demult uitata

in zilele noastre iubirea adevarata trece prima data prin portofel si prin stomac

la inceput poate este o scanteie de iubire care pe parcurs se stinge din cauza problemelor si a situatiei financiare ca doar de aici pleaca totul

| floresdemayo a răspuns (pentru soul2soull):

Nu te pot crede.

| Gogu06 a răspuns:

Nu exista egoism in iubire. Decat daca este neimpartasita. Prima data o/il pui pe cea/cel de langa tine pe primul loc si apoi pe tine.

| gaby5995 a răspuns:

Dupa parerea mea, da. Daca iubesc pe cineva, il vreau doar pentru mine, sa fie doar al meu.