Pentru mine este destula rabdare daca nu ar fi totul ar fi un haos total.
Pentru a exista rabdare totala iti trebuie multa precizie si pasiune in ceea ce faci ca altfel totul se prabuseste.
Mai conteaza si ce vrei pana intr-un final! :d
Depinde de persoana. daca e vorba de cineva care nu conteaza atat de mult pentru mine, nu am deloc rabdare. daca e vorba de cineva mai special, brusc rabdarea mea nu mai are limite
Ai idee de ce unii uitilizatori dau ignore aparent fara vreun motiv? ingtreb si eu asa ca idee pentru ca am vazut ca esti mai vechi pe aici.cineva mi-a dat ignore pur si simplu din senin as zice.si sincer il consideram un utilizator cit de cit mai rasarit.ciudata lume si pe TPU asta.frate ce de mai lume ciudata.insa e ste si bine pe de alta parte ca se cern oamenii.este bun si netu asta la ceva.sa te ascunzi in spatele unui monitor si sa ai lumea ta naspa de tot.si apoi sa accepti sau fctie doar de ce consideri tu ca e bine sau rau, naspa de tot.foarte naspa.scuze ca sint pe linga subiect dar simteam nevoia sa spun cuiva. sper ca nu te superi.numai bine
Adevarul e ca, cu rabdarea rezolvi multe, dar poti strica la fel de multe. Totul depinde in ce consta aceasta rabdare si cum o manifesti.
IonelaMacovei întreabă: