Mhm.da, într-adevăr, schimbările, sau mai bine zis transformările sunt obişnuite, deja te obişnuieşti ca lumea să se schimbe de pe o zi pe alta.
Ura ocupă locul dragostei, banii sunt cel mai de preţ cadou şi mulţi spun ca sunt necesari pentru fericire.
Transformările sunt uriaşe, fenomenale ..mai pe scurt.
Revenind la subiect. nimeni nu are ceva de câştigat de pe urma acestor transformări, ba din contră, au de pierdut.
Pierd timp din viaţa lor, timp preţios fără să valorifice ce li se oferă!
Esenta este inlocuita de aparenta si ne pierdem valorile cele mai de pret, se vrea o dezbinare a tuturor indivizilor.
Da, chestia asta s-a observat în politică.
Dar nu are rost totuşi, să intrăm în politică.
Nu ma refer doar la politica ci la societate in general, politica fara acceptul societatii e doar ideologie.
Dar hai sa facem un experiment sa vedem pe citi ii doare, voi pune o intrebare la politic si social!
Nu cred ca aceste transformari ajuta pe cineva. Acum, depinde ai enumerat mai multe lucruri, trebuie sa le analizam in parte.
Valorile sunt devalorizate zici, eu mai adaug ceva: Valorile sunt devalorizate si inlocuite cu niste valori false.
Nu cred ca ajuta pe cineva.
Intotdeauna a fost la fel, numai ca de la epoca la epoca se schimba doar mijloacele, ieri te casapeam cu arcul mai de aproape azi cu luneta de la distanta.
Toate astea nu au luat naştere odată cu internetul, după cum mulţ
i ca tine cred aceasta...
Toate acestea sunt de când lumea astfel.
Ce vorbe? Tot ce ai enunţat tu se întâmplă de când lumea! Nu de acum câţiva ani când ţi-a pus părinţii internet şi ai început să citeşte pe siteuri.
Nu avem nimic de castigat...din pacate, pierdem si putinul ''bun'' pe care-l mai avem in noi
Despre orice subiecte fără reţineri? Da.
Cu creştinii trebuie să fii mult mai cizelat căci altfel le pierzi prietenia şi nu mai apuci să faci o conversaţie decentă.
Oricum, nu e o regulă, am întâlnit şi creştini cu care am avut ce discuta.
Deci putem vorbi dacă vrei.
Le-am respectat tuturor convigerile si ideile atita timp cit au stiut s-o faca si ei.
Am inteles...sunt deschisa la ce subiect doreste inimioara ta
Şi cu tine pot discuta. Trebuie doar să nu deschid subiectul religie.
Oare am putea gasi un crestin care sa poarte o discutie logica despre religie si nu una ideologica?
Poate vorbim pe iarbă la Palas, o să mă inspire Gaia zeiţa naturii.
Ţi-am dat un loc, sau parcă două, şi moldova parcă, mi-e indiferent, că-s aproape de centru.
misiik întreabă: