Pentru existenta Pamantului avem argumente si dovezi? E clar ca da. Doar daca esti de parere ca totul e o iluzie, ai putea zice ca Pamantul nu exista. Asta e doar un exemplu.
Hypothesis, nu stiu la ce anume subiect de referi pentru a aduce argumente "evidente" Pro sau Contra. Daca am lua cel mai general exemplu, creearea lumii, aici fiecare om poate sa vina cu o parere diferita, 7 miliarde de pareri. Nimeni nu poate contrazice pe nimeni pentru ca nu stim nimic. Nu exista dovezi ca s-a intamplat asa sau asa. Insa, societatea ne-a implantat o idee in cap cu care vii inca din primele zile de trai ale tale. Aceasta idee insa difera de la o societate la alte, de la o tara la alte si asa mai departe. Insa ei ti-au dat o idee cum s-ar fi intamplat. Dar daca tu vii cu alta parere nu poate nimeni sa te contrazica. Nu stiu daca intelegi. In creearea lumii, a fiintei umane nu exista argumente Pro sau Contra, asta e diferenta fata de celelalte situatii. In concluzie ca un citat sa zic asa: "Daca nimeni nu are vreun argument intr-o privinta, poti spune orice".
User252426 întreabă: