| Terente20 a întrebat:

In primul rand nu trebuie sa-mi mutati intrebarea pentru ca e de natura filozofica. Bun, deci ce tehnica\filozofie folositi atunci cand vreti sa convingeti pe cineva sa faca ceva? Spre exemplu avem urmatoarea ipoteza, vrei sa-ti convingi nevasta sa faca ceva ce nu ar fi de acord, cum ar fi sexul anal. Ea nu are neaparat o problema cu asta doar ca i se pare ei imoral...si totusi, am gasit o solutie. Femeia nu are nimic impotriva unui deget in... fund, atata timp cat nu este organul in sine. acum ce facem? avem un deget in fund si practicam sexul normal, facem "rocada romana" fara sa-si dea seama si continuam actiunea. uite asa ai trecut peste convingerile unei persoane.
cat de eficienta ti se pare aceasta tehnica de manipulare?

17 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Uneori pari un tip foarte isteţ. Dar aceasta nu este una dintre acele dăţi.

Zău aşa, asta e grija ta (de 1 Martie)?
Noroc că am lămâie în frigider...

Sfat prietenesc: ia-ţi o păpuşă gonflabilă. Aia nu are nici dorinţe, nici minte, nici drepturi... Exact ce-ţi trebuie.

| AtelierDeReparatUseriTPUdefecti a răspuns (pentru NOname):

Filozofic vorbind, Terente tocmai si-a scos degetul din kuruul nevestei si si-la indesat in propria-i gura rolling on the floor

| Terente20 explică (pentru AtelierDeReparatUseriTPUdefecti):

Nu la asta m-am referit dar mersi de idee, tocmai mi-a venit una in cap laughing)))

| Terente20 explică (pentru NOname):

Eu stiu ca pe tine nu te satisfac "glumele" pe seama femeilor, deci orice nu te-ar multumi pe tine in domeniul asta, si mai stiu ca raspunsurile de genul, de regula, alimenteaza. deci esti raul necesar.
nu ma mai flata ca-s istet si astea

| NOname a răspuns (pentru Terente20):

Dacă era o glumă de bun gust sau măcar inteligentă, nu aş fi avut nevoie de lămâie.
Dar dacă tu asta numeşti "umor"... înseamnă că îl înţelegem foarte diferit.
Ştiu că poţi mai mult.

| Terente20 explică (pentru NOname):

O gluma se rezuma la gust sau la inteligenta?
stii ca la gust, oricat de inteligenta ar fi o gluma...
hai, iti explic teoria chibritului acum?

| harciog a răspuns:

Nu cred ca trebuie convinsa sa faca ceva ce nu vrea, nu doar pentru faptul ca este imoral cit, mai ales, pentru frumusetea actului in sine.Sa vina totul natural...

| Leocerba a răspuns:

Sufletu`!

| Mădă0611 a răspuns:

Ehe, lucrurile care tin de moralitate nu prea sunt date la o parte chiar daca esti cel mai convingator dintre convingatori. E cam ca si cum ai aduce cuiva cu mintea acasa enjpe argumente pentru care ar trebui sa omoare un om. N-o sa-l omoare in vecii vecilor, amin. laughing

| Wøodenpints a răspuns:

Să zicem că e mai bună, decât ameninţatul cu bătaia la care m-am gândit eu prima dată thinking

| Terente20 explică (pentru Wøodenpints):

Idei am multe, d-alea "fucked up" stii tu. de vreo 2 ani vreau sa-mi deschid un blog dar nu se intampla.

| Wøodenpints a răspuns (pentru Terente20):

Păi ce mai stai, e gratis. Şi se găsesc destui care să citească orice chestie.

| Lizzu a răspuns:

Super exemplu ai dat... laughing

| WhatheWow a răspuns:

Stimabile, "m-ai spart! "; nu cu întrebarea ci cu filozofia ei. laughing
Tocmai mă pregăteam să-i răspund maestrului Cioran ( care, să recunoaștem că profundizează des subiectele filosofice ) unei întrebări multiple dar nu știu de ce nu aveam starea necesară unei intervenții bine elaborate. Și dacă tot am intrat hotărât să mai fac câte o intervenție pe ici, pe colo după o oarecare vacanță, mi-am zis să încep cu întrebarea ta.
Cunosc destul de bine "calitățile" tale și în special sarcasmul pe care nu-l scapi din mână nici atunci când te lovește profesoara cu arătătorul peste palme. laughing
Dar cum orice întrebare are și răspunsuri trebuie să-i găsim și acesteia unul.
E totuși interesant cum îi roade pe unii anumite gânduri, atunci când vine vorba de unele dorințe neîmplinite. Și cum teoria ta cu privire la "degetul din fund " e doar un tertip folosit pentru ați satisface alte nevoi ascunse, eu zic să-l încerci că de... poate dă și rezultate. Un singur sfat doar : ferește-te să fii tu cel cu degetul în fund! laughing

| Prunela a răspuns:

Daca nu-si da seama care-i degetul si care e penisul tau, inseamna ca o ai al naibii de mica si subtire.Incercati si in gaura de la cercel atunci.

| HoneyPot a răspuns:

rolling on the floor Super tare! Filozofie, frate!
Daca tu crezi ca faci "rocada" fara sa-si dea seama e grav! Ori esti mai putin realist, ori...e gRAV (cu g mic...g prea mic rolling on the floor )
Apropo de convingere. Eu as zice ca e eficienta negocierea prin tacticile Boulware. Ii prezinti direct o oferta finala pe care n-o poate refuza - dai cu aspiratorul 1 an, sau faci de mancare, ii faci pedichiura, o lasi sa-si cumpere ce vrea, mergi in vizita la soacra-ta mai des de o singura data la 10 ani, etc.

| TudorLux a răspuns:

Inteleg de ce ai acel nume. happy