Uneori pari un tip foarte isteţ. Dar aceasta nu este una dintre acele dăţi.
Zău aşa, asta e grija ta (de 1 Martie)?
Noroc că am lămâie în frigider...
Sfat prietenesc: ia-ţi o păpuşă gonflabilă. Aia nu are nici dorinţe, nici minte, nici drepturi... Exact ce-ţi trebuie.
Filozofic vorbind, Terente tocmai si-a scos degetul din kuruul nevestei si si-la indesat in propria-i gura
Nu la asta m-am referit dar mersi de idee, tocmai mi-a venit una in cap )))
Nu cred ca trebuie convinsa sa faca ceva ce nu vrea, nu doar pentru faptul ca este imoral cit, mai ales, pentru frumusetea actului in sine.Sa vina totul natural...
Ehe, lucrurile care tin de moralitate nu prea sunt date la o parte chiar daca esti cel mai convingator dintre convingatori. E cam ca si cum ai aduce cuiva cu mintea acasa enjpe argumente pentru care ar trebui sa omoare un om. N-o sa-l omoare in vecii vecilor, amin.
Să zicem că e mai bună, decât ameninţatul cu bătaia la care m-am gândit eu prima dată
Idei am multe, d-alea "fucked up" stii tu. de vreo 2 ani vreau sa-mi deschid un blog dar nu se intampla.
Păi ce mai stai, e gratis. Şi se găsesc destui care să citească orice chestie.
Stimabile, "m-ai spart! "; nu cu întrebarea ci cu filozofia ei.
Tocmai mă pregăteam să-i răspund maestrului Cioran ( care, să recunoaștem că profundizează des subiectele filosofice ) unei întrebări multiple dar nu știu de ce nu aveam starea necesară unei intervenții bine elaborate. Și dacă tot am intrat hotărât să mai fac câte o intervenție pe ici, pe colo după o oarecare vacanță, mi-am zis să încep cu întrebarea ta.
Cunosc destul de bine "calitățile" tale și în special sarcasmul pe care nu-l scapi din mână nici atunci când te lovește profesoara cu arătătorul peste palme.
Dar cum orice întrebare are și răspunsuri trebuie să-i găsim și acesteia unul.
E totuși interesant cum îi roade pe unii anumite gânduri, atunci când vine vorba de unele dorințe neîmplinite. Și cum teoria ta cu privire la "degetul din fund " e doar un tertip folosit pentru ați satisface alte nevoi ascunse, eu zic să-l încerci că de... poate dă și rezultate. Un singur sfat doar : ferește-te să fii tu cel cu degetul în fund!
Daca nu-si da seama care-i degetul si care e penisul tau, inseamna ca o ai al naibii de mica si subtire.Incercati si in gaura de la cercel atunci.
Super tare! Filozofie, frate!
Daca tu crezi ca faci "rocada" fara sa-si dea seama e grav! Ori esti mai putin realist, ori...e gRAV (cu g mic...g prea mic )
Apropo de convingere. Eu as zice ca e eficienta negocierea prin tacticile Boulware. Ii prezinti direct o oferta finala pe care n-o poate refuza - dai cu aspiratorul 1 an, sau faci de mancare, ii faci pedichiura, o lasi sa-si cumpere ce vrea, mergi in vizita la soacra-ta mai des de o singura data la 10 ani, etc.