Temerea este justificata. Daca va uitati in jur peste tot sunt mijloace de intimidare a femeii si de a o face vulnerabila. Sunt multe sugestii pentru femei folosite pentru intimidare. Majoritatea femeilor care transforma aceste sugestii in autosugestii raman intemnitate. Cele care au o minte stralucita stiu sa treaca peste aceste conceptii si au un succes extraordinar. Nu degeaba este vorba ca in spatele fiecarui barbat de succes este o femeie de succes. Este adevarat. Femeile care stiu sa lupte sunt un adversar redutabil pentru orice barbat.
Cred ca oamenilor (pentru ca mai sunt si femei care nu sunt de acord cu feminismul) le e frica de nou. Stiu ca au un sistem care functioneaza bine, si nu-si dau seama daca o schimbare ar imbunatati sau ar inrautati lucrurile.
Si daca vorbim despre societatea nostra, trebuie sa amintim ca aproape 90 % din populatie e ortodoxa şi ca apostolul pavel a spus ca femeia trebuie sa fie supusa barbatului. In situatia asta e mai greu cu progresu'
Păi judecaţi după următoarele vorbe:
"Dacă un bărbat ia postul în favoarea unei femei, e discriminare. Dacă o femeie ia postul în favoarea unui bărbat, femeile au drepturi egale cu bărbaţii"
"Dacă un bărbat vorbeşte porcos cu o femeie e hărţuire. Dacă o femeie vorbeşte porcos cu un bărbat e 1$/oră"
Da.am intalnit o chestie care spunea ca, femeia daca nu o pui la punct,{se referea la bataie}ajunge inchipuita si se crede asemeni tie.adica noua.deci deduc apartenenta, chestiei auzite, la sexul de care apartin.nu subscriu decaintr-un oarecare procent. oi fi egoist? ca misogin nu sunt.
luizza95 întreabă: