anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

În spatele unui om care nu simte nevoia de socializare, vrea doar multă izolare, poate sta ascuns un egoism?

31 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Dezamăgire, scarba fata de umanitate, socializezi cu x și apoi te bârfește la toți, vezi ca doar bulling e în societatea, mai apar uni sa ne numească egoiști, rai, mai aud pe uni ca wow nu avem încredere în oameni, logic ca nu, sunt și oameni buni, cu creier

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Calmate, amigo! laughing)
Știi că despre ăia care spui că bărfesc, printre ăia te numeri și tu? Și eu și toți. Deci de ce am mai vrea să amintim de ceva ce oricum facem toți? laughing
Evident că sunt și categoria de bârfitori de clasă mare laughing) ăia care bagă de când se trezesc și până se culcă doar bârfă laughing)) mai sunt și ăia care bârfesc cum te întorci cu spatele deci da ăștia sunt AȘII, dar acum de bârfit sau de mușcat pe la spate, când de exemplu ceva ne-a supărat rău, gen un om, toți o facem. happy Crede-mă până și ăia care spun că spun verde în față, tot se mai întorc să-l spună pe verde și pe la spinarea ta, deci da, suntem un pământ de bârfitori. happy

Cât de bullying în societate, exact așa e, este peste tot și cu părere de rău și cu groază chiar, dar cruntul adevăr este că va fi în creștere și nicidecum în scădere, cu cât facem mai multe campanii în școli de antibullying cu atât mai mult el crește.

Cine te-a făcut egoist măi Ray? happy Și de ce te-a supărat umanitatea asta? happy

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu am definit mizantropia în răspuns atât

| Mosotti a răspuns:

Sta ascunsa un fel de afectiune psihica, atat.
Un egoist vrea sa aiba socializare in interesul lui fara sa se gandeasca si la interesul celorlalti.
Orice om sanatos psihiatric si psihologic vrea socializare, indiferent ca e egoist, rau sau bun.

| NLS a răspuns:

Nu prea poate fi vorba despre egoism, doar complexe, anxietate, bullying mediu sau extrem, sau boli psihice specifice.

Cred totuși ca am înțeles la ce voiai sa faci referire: la persoanele cu un intelect foarte dezvoltat, ce se întâmplă să trăiască lângă niște persoane fără educatie/cu un nivel de cultura mult inferior statutului lor.
In aceste condiții, da, poate fi vorba despre aroganta.
Dar trebuie sa pui în balanta și faptul ca prăpastia dintre ei e vinovata pentru lipsa de comunicare.
Ce ar avea ei de discutat, astfel încât unul sa nu se plictisească, iar al doilea sa înțeleagă ceva?

| Emma30555 a răspuns:

Eu cred ca e supărat sau are probleme

| LordCristobal a răspuns:

Nu prea cred, egoistii de obicei nu prea prefera socilizarea.
Sau prefera socializarea doar daca au ceva de castigat din ea.
Egoistii trag numai pentru ei ca sa le fie numai lor bine.

| blackann a răspuns:

Pai tu ai spus ca esti narcisista, acum esti confuza si te gandesti ca esti si egoista?

| CleanHeart a răspuns:

Nu, nu e egoist dar avem nevoie de socializare in societatea asta și un om care se izolează mai mult decât trebuie se pedepsește pe el, singuratatea e buna, iti încarci bateriile, e nevoie de ea dar nu sa te izolezi total.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu spre exemplu nu socializez pentru ca mie oamenii in general mi se par individualisti, superficiali, invidiosi, etc.
Oare asta ma face sociopat cum spunea colegu de mai sus? nu cred.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Dacă te ajută cu ceva, în acest punct al vieții tind să-ți dau dreptate, ohooo, deplină, nu pot vedea decât același lucru, oameni triști că n-au relații, oameni triști că-s singuri, oameni care suferă că nu socializează, dar la dracu, NU SOCIALIZEAZĂ, VOR SĂ FIE LUAȚI DIN PLAPUMĂ SĂ SOCIALIZEZE, și oameni care atunci când le întinzi o mână, unii ori nu o apucă din prea mult orgoliu, ori alții aruncă cu pietre exact în cel care întinde acea mână, ahhh și acum îs pe val, gata mi-am scos demonul din adâncuri laughing)) voi fulgera și tuna laughing))

Asta cu socializatul e cam așa :

Vrei să mănânci, să simți plăcerea mâncării, dar dacă se poate să nu mănânci din prea multă lene, delăsare, e prea greu mă să gătești, să pui ingredientele și să faci o mâncare ce să mai, cam așa și cu socializatul ăsta.

Ahhhh, această analiză a socializatului și a umanității îmi provoacă ulcer. :/

| Sylvyu92 a răspuns (pentru anonim_4396):

Voi fetele in general sunteti niste fiinte extrem de ipocrite, si da, nu imi e rusine sa o spun, de fiecare data cautati nod in papura baietilor, ai dr de nespalati, neingrijiti si urati ei sunt de vina de fiecare data ca nu au pzd la bot

| anonim_4396 explică (pentru Sylvyu92):

What? Ce ți-am făcut eu ca să te iei de mine? :/ Și de ce sunt ipocrită? Detaliază, măcar!

Și de unde până unde faza cu nodul în papură al băieților?! Tu ai citit întrebarea?
Nu e întrebare despre băieți și fete, e, de fapt nici nu mai știu ce întrebare e, ahhh deja m-am enervat și mai tare. Nu-mi distruge seara, ce a mai rămas din ea, că ș-așa sunt pe valuri, valurile iadului. :/

Acum oamenii au amiciție cu tine doar daca au ceva de castigat de pe urma ta, influente, pot trage foloase, etc.

Am zis voi fetele, nu ma refeream strict la persoana ta, te simti sau ce?

Da, eu înțeleg că nu prea-mi iese prin pori feminismul ăsta laughing) dar totuși îs femeie, deci mă simt laughing)

Bravo ai un os ca esti simtita atunci

Nu stau sa im iau iar ban stii bine la ce ma refer, lamentari de pzd f...ten gura aaa fiecare are pe cineva pe lumea asta nu conteaza cum te-a **** mata si alte cele

N-am înțeles nimic. laughing)))

Mă înjuri sau mă aprobi? Deși nici nu mai știu despre ce era conversația laughing)))

| Iepuroi a răspuns (pentru Sylvyu92):

Din ce an esti pe site?

| Jus7t a răspuns:

Persoanele introvertite, adică acele persoane care își încarcă bateriile în singurătate, nu o să simtă aceeași nevoie de socializare.

Sunt niște lucruri diferite pe care le pui în aceeași propoziție : 1)"om care nu simte nevoia" și 2) "vrea doar multă izolare".
Una e nevoia de ceva ( nevoia de a bea apă ) și alta e ce își dorește.

Simți să vorbești cu oameni cu care îți face plăcere.
Dacă ai depresie ori alte multe lucruri care te pot face să te izolezi, nu mai e valabilă chestia zisă mai sus.

Legat cu partea cu egoismul, orice om poate să fie așa.

Dar de ce întrebi? thinking

| anonim_4396 explică (pentru Jus7t):

Deci, o luăm pe bucăți
Eu le văd sinonime (a nu simți nevoia de socializare cu izolarea).

Legat de ultima parte ai dreptate, așa și este, dar eu mă întreb de multe ori dacă în spatele oamenilor introvertiți și ai naibi de solitari, printre care și eu, oamenii ăia prea solitari și cam sălbatici aș spune, dar care ei aleg și mai mult acea singurătate pentru că oamenii și părerile lor sau atitudinile lor îi obosesc, oare în toată acea fugă de oameni, nu stă cumva și un mic egoism? Adică ei se aleg pe ei în detrimentul altora, deoarece aleg liniștea sufletului lor mai mult decât să țină de relațiile alea cu oamenii, chiar ș-așa inperfecte și dureroase.

Dacă vrei altfel să sune întrebarea : de ce oamenii, mai ales cei introvertiți care leagă mai greu relații, de ce ei după ce că sunt singuri, aleg să fie și mai singuri dând cu piciorul la niște relații sau oameni, care nu sunt perfecte, dar le face pachețel și le expediează departe de ei și de sufletul lor, oare acest comportament nu ascunde de fapt un mic egoism?

Mai concret : Eu îl am în viața mea pe Romeo și pe Cici, cu ei pot lega relații de durată și să-i țin lângă mine, perfect știu că nu or să fie, dar constat că nu-mi plac și îi îndepărtez de la mine și de la sufletul meu, ținând cont că sunt introvertă și alții poate nu mai găsesc sau poate găsesc, dar simt că e deja-vu, istoria se repetă, cu tot ce ne facem unii altora și eu în final aleg același tipar, de a-i expedia departe de inimioara mea laughing) și aici mă întreb, dacă tiparul este că in final mă aleg doar pe mine, dând până la urmă la o parte niște relații, niște ani și niște amintiri doar pentru solitudinea și liniștea suflețelului meu, înseamnă că am o doză de egoism? laughing)

P.S. poți să nu-mi răspunzi că pe mine mă cunosc cel mai bine și știu tot. laughing Dar am vrut să văd ce cred și alții despre asta. laughing)

| Iepuroi a răspuns:

Depinde de circumstanțe dar as zice de regulă nu, oamenii plini de sine mai mult socializează, daca nu se afla intr-un cerc social care le displace sau ceva de genu'

| Sylvyu92 a răspuns:

Mult mai rau e sa vrei sa socializezi si nimeni sa nu vrea asta cu tinewinking

Și? laughing E problema lor, nu a celor care vor să socializeze... laughing Găsesc ei alte metode să socializeze laughing Nu scapă ăia care nu vor să socializeze, de ăia care vor să socializeze. laughing Just my opinion! laughing

Nu exista om care nu vrea sa socializeze fata sau femeie ce oi fi, depinde mult de circumstante daca nu iti este permis de societatea in care te invarti e normal sa devi o persoana inchisa antisociala, asta voiam sa zic in mare parte

Singuratatea e boala grea.

Singuratatea e nimic pe langa lipsa unui suflet pereche alaturi de care sa te bucuri de viata, e o diferenta ca de la cer la pamant, crede-ma ce spun, trec prin asta de mai bine de 10 ani

De ce să fie boală? :/

E fericire!

Depinde de minte și om, ce vrea să vadă.

Nu știu cum sunteți voi, dar eu una număr lunile și zilele, ca să vină toamna ❤ și iarna ca să văd străzile alea solitare după 5 seara încolo, doamne ce străzi perfecte și frumoase, pustii, dar frumoase. Să vezi câmpurile. laughing) Totul e perfect și în singurătate și amuzat e că în singurătate sau altfel spus din singurătate poți ieși oricând laughing) adică te duci, bagi oameni în seamă și gata, dar faza e că tu care ești mai solitar de fel, dacă să zicem nu mai suporți grupul x sau y sau nu mai te vor ei, tu te retragi la loc în carapacea și solitudinea ta și nu suferi, deoarece cumva îți place singurătatea sau măcar ai mai fost și în trecut așa că te-ai obișnuit cu ea, dar oamenii sociabili, dacă pierd acei oameni sau din varii motive se îndepărtează unii de alții, când rămân singuri, este mai traumatizant pentru ei, ei nu or să facă față acelei singurătăți.

| MihailVeteranu a răspuns:

Anxios,sociopat,psihopat,schizofrenie,anumite boli cu tipare(Mutismul selectiv,glosofobia,stres posttraumatic, retard mintal)
Boli fizice:hipoacuzia, paralizie generalizată, sifilis, HIV-1 HIV-2

| M679 a răspuns:

Buna, eu consider ca a crescut izolat de ceilalti, si nu i-au fost indeplinite nevoile, si a decis sa se bazeze doar pe el.
Sub acea ignorare a oamenilor, este posibil sa fie rana abandonului.
Este o intrebare buna, dar este mult de vorbit aici.