"viata... de care probabil e satul de mult."
Cine să fie sătul de viață...Cu toții vrem să trăim; și dacă se poate cât mai mult. Mie nu cred că mi-ar ajunge nici zece vieți.
Suntem obligați sa părem a fii fericiți și cu zâmbetul pe buze mereu, niște roboti cu vieți depresive dar fericite la suprafata
Cine te obliga? Eu nu ma dau ce nu sunt
Sărbătorile
Poftim?
Ai dreptate, nimic nu se schimba, daca noi nu ne schimbam.
Dar revelionul e un moment bun de retrospectiva si fixarea unor target-uri.
Oamenii serbeaza pentru vor sa serbeze.
Nasol daca pentru tine, fiecare sfarsit de an e la fel. La mine sunt schimbari... Au mai disparut persoane, mi-am/ne-am propus obiective care pana la revelionul urmator s-au transformat in realizari.
Cu toate astea, am facut multe revelioane la pc sau mai rau, la munca, dar totusi nu m-am luat de cei care au reusit sa serbeze calumea trecerea dintre ani
Nu stiu ce comportament absurd vedeai, eu stau intr-o statiune turistica (de munte), si nu prea vad absurditati, doar oameni care cumpara multa macheala pe 30-31 decembrie.
Poate unii devin isterici, dar o mare parte asteapta revelionul doar ca sa se revada cu familia sau prietenii buni, intr-un cadru placut (cabana/restaurant). Putini au ocazia sa faca asta mai des, asa ca s-a stabilit oarecum ca trecerea dintre ani sa fie destinata acestor reuniuni.
Pentru o persoana de 19 ani probabil scriu chineza acum, dar adultii inteleg.
Oamenii au nevoie de puțină speranță că o pot lua de la capăt oricând și viața poate deveni mai bună, atâta tot. Fără perioade din astea, de liniște și deconectare de la cotidian și probleme, am fi toți niște depresivi.
Mă rog, liniște pentru cei care nu gătesc până pică din picioare - ăștia-s masochiști.
Anul meu e foarte diferit deja de 2022, dar pentru că mi-am planificat destul de multe lucruri, majoritatea nu fac asta, doar zic: de la 1 mă apuc de sală, iar apoi își dau seama că pe 1 nu e deschisă sala, așa că o amână pe următoarea zi de la luni și tot așa.
O aspirație fără un plan de acțiune e doar un vis
Aaa speranta si luatul de la capat. Unii uita ca pe la 35 e cam jumatatea vietii, pe la 55 e cam dusa aproape toata.
Anul e nou. Oamenii sunt aceiasi. E o ocazie sa-ti resetezi visele si aspiratiile.
Poti face asta in fiecare zi
O faci in fiecare zi dar la un nivel mai mic. Nu poti pune ca target realizari mari doar intr-o singura zi.
Ba da
E ok sa nu te simti partasa la bucuria generala care e de cele mai multe ori simulata. Dar nu e ok sa iti faci singura sange rau. Daca faci o analiza sincera si obiectiva, ce dezavantaje ai avut din cauza agitatiei celorlalti, in afara aglomeratiei mai mari din magazine? Stai 10 minute in plus la casa si cam aia e.
Pe mine ma distreaza sa vad lumea in fibrilatii si ma simt ok in pielea mea stiind ca noaptea de noul an e doar o noapte in care stau o idee mai mult jucand un board game .
Dezavantaj e ca vad superficialitate in jur si sunt satula de asa ceva. Parca unii raman la stadiul de dezvoltare din liceu sau mai rau.
E o ocazie bună pentru un nou inceput.Și ai mai prins un an de viață, n-ai dat colțu'.
Eu mi-am propus să nu beau alcool in 2023, e dorința mea.Intr-un fel imi pare rău că imi plănuisem să iau 200 de litri de vin din ăla bun, din Vrancea.Dar hotărârea e puternică și sper să reușesc.
Bravo... da vezi sa nu te iei de dulciuri, jocuri sau altele mai rele.
Dacă am renunțat la băutură, mai rămân doar femeile.
Pai chiar este an nou. -))
Trecem în alt an și, un obicei vechi, spune ca e bine sa sărbătorim întrarea în noul an cu gânduri bune.
Acum, știi cum se zice " fiecare cum își așterne, asa adoarme '.
Adevărul este ca și mie mi s- a luat de petrecerile astea impuse și forțate și de întrebările alea ' unde faci sărbătorile? Ce ai făcut de sărbători?'
Toată lume o ia razna cu pregătiri de tot felul dar, dacă altădată erau pe bune aceste sărbători, acum totul e de fațade, de fala și toți epareaza pentru a vedea ceilalți, nu o fac pentru sufletul lor.
E trist ca s- a pierdut spiritul și magia de altădată.
Cred ca asta și din cauza problemelor tot mai multe.
Sunt bune momentele de sărbătoare ca mai sta. cu familia, cu prietenii și cam atât.
Sărbătorile astea au devenit toate comerciale.