Semnele Timpului e maculatura de doi lei. Daca esti budist vegetarian, fara alcool, fara stres... traiesti tot pe acolo.
Nu are nici o legătură religia cu speranța de viață. Ăia cu un singur neuron trăiesc cel mai mult. Adică proștii. Și tot ei votează. Așa ajung la putere toți dășteptii și ăia ne conduc!
Pentru ca omul să se bucure de o viață cât mai lungă și sănătoasă trebuie să respecte regulile stabilite de Dumnezeu pentru funcționarea trupului, și aici includem: respectarea timpului de odihnă, alimentația naturală lipsită de excitanți precum alcoolul și cofeina, mișcarea în aer curat, expunerea optimă la soare, eliminarea stresului și a grijilor.
Referitor consumul de alcool, există indicii că în Israelul antic se consuma must nefermentat, mai multe detalii sunt în articolul de mai jos:
https://www.hiscandleministry.com/......ape-juice/
Eu sunt ateu si sunt vegan.Alcool consum f putin la vreo petrecere,(vin sau bere) nu fumez si nu fac excese de niciun fel. Sper sa o duc mai mult decat adventistii tai care mananca oricum animale moarte si beau suc de struguri in loc de vin.
Iisus a facut vin adevarat nu cacau dulce pentru femei.
Noe şi Nabal s-au îmbatat de vin, nu cu must…
Vinul de la „cina Domnului" poate duce la îmbătare…
„Căci, şezând la masă, fiecare se grăbeşte să ia mâncarea sa, încât unuia îi este foame, iar altul se îmbăta."(1 Corinteni 11, 21)
Adventismul, ca multe alte erezii, poarta stampila „made in U.S.A" si este o contrafacere ordinara a invataturilor crestine.
Poate ca utilizatorul care ti'a cerut dovezi este un umflatel care vrea o dieta ca sa slabeasca, nu sa traiasca mult.
Ce legatura au adventistii cu speranta de viata, daca japonezii sunt pagani, si au cea mai mare speranta de viata?
As vrea un raspuns din Biblie, ca prea o folositi si cand intreaba cineva 'Cum te cheama?', de parca va bateti joc de ea!
Te rog deci sa imi spui ce legatura vezi intre adventisti, speranta de viata, si paganii care va depasesc cu mult!
Daca poti.
Dap, pana-n epoca moderna nu se putea conserva mustul de struguri, iar de Paste nu aveau struguri copti din care sa faca must. Deci crestinii nu se impartaseau traditional cu must.
M'ai pierdut.
Vezi ce-a scris fanCocaCola mai sus.
Nu ma intereseaza ce a scris, si sper ca nici el nu este interesat de ce am scris eu, de cand m'a ignorat.
Sunt foarte multumita de asta.
Tot nu inteleg ce legatura are mustul si vinul, cu mine.
Pai nici eu nu pot sa-i raspund lui, ha, ha, ha.
Pai daca sunt niste oameni care nu fumeaza, nu se drogheaza, nu consuma alcool, nu mananca toate prostiile si pe langa toate astea mai fac si fapte bune sau gandesc pozitiv mi se pare normal sa traiasca mai mult decat alti oameni.
Explică-mi următoarea situație. Am avut un vecin Nea Vasile (Vasili) lipovean din jud. Tulcea pripășit pe la Suceava. A băut, a dormit prin șanțuri și prin fața blocului, a fumat și a făcut foamea când a rămas fără serviciu. De trăit a trăit până la 84 de ani. Dacă nu bea și nu fuma trăia peste 100 de ani?
Daca as fi atotstiutor ti-as spune. Dar eu cred ca da, ar fi putut trai mai si mai mult de atat daca nu ar fi fumat.
Dar gandeste-te ca oamenii astia care au peste 70 de ani au trait mult timp cu mancare naturala, fara pesticide, fara antibiotice sau hormoni in lapte, fara grau hibridizat, fara e-uri. Au mancat alimente direct din curtea lor.
Dar asa ca chestie, care a fost cauza decesului?
Cred că ai dreptate!
De murit a murit prostește. A căzut pe scări și în urma loviturii a murit la spital. Și culmea culmilor în momentul ăla era treaz.