nony
| nony a întrebat:

In viata, cei slabi se razbuna, cei puternici iarta si cei inteligenti ignorá?

Răspuns Câştigător
| ZambetulNebuniei a răspuns:

Salut!
Nu neaparat.
Ca si restul o sa spun: Frumoase cuvinte!

Dar nu sunt universale. Sunt multi oameni puternici care mai mult ignora si se razbuna, decat sa ierte. Oamenii saraci se razbuna pentru ca sunt nedreptatiti, dar sunt multi cei care iarta. Oameni inteligenti, de multe ori ignora, insa de mai multe ori actioneaza sau nu.

Suna frumos, dar nu e neaparat adevarat + ca tu ai pus o intrebare, nu o afirmatie.

Afirmatia variaza de la om la om, sunt oameni saraci, puternici si bogati care se razbuna, la fel sunt si care iarta sau care ignora.

Poate e mai corect: In viata, toti traim, toti iertam, ne razbunam si la final tot ignoram.

Imi palce varianta ta, dar nu e dreapta cu cei saraci, iar pe inteligenti ii face ignoranti si nepasatori, dar tot celor cu putere le da dreptate (nu prea e corect).

61 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| LeMousiqe a răspuns:

Ce vrei sa spui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru nony):

la mine intelege altfel, fa-te frate cu dracul pina treci lacul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru nony):

Bine c-am tras-o și p-asta la liman. Și cât de banal sună, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Haide, boss, e normal ca, fiind o vorbă mainstream, cei chestionați s-o utilizeze, c-așa-s oamenii, ghidați de ce le e cunoscut. Și știi cum e, repetă de 10000 de ori o minciună și va lua forma adevărului. Dar aici vorbim de viața reală, nu filosofie. Acolo toți, în vâltoarea momentului, uită de toate zicalele, că puțini sunt cei care servesc acțiunile importante la rece.

Vezi că Jack Spintecătorul, cel mai probabil, n-a fost capturat din cauză că a dat colțul la scurt timp după ultima crimă, că, altfel, nu mai dura mult până să-l descopere, că începuse să involueze și până să calce greșit mai era doar un pas.

De unde știi că scapă nepedepsit? Dacă tu cunoști identitatea tâlharului, ce te împiedică să mergi la poliție? De ce ți-ai risca tu pielea pentru așa ceva? Și, mai ales, ce fel de prieten ți-ar cere să-ți sacrifici tu libertatea pentru o răzbunare atât de futilă?

anonim_4396

Eu nu mi-aș risca libertatea pentru așa ceva, plus că aici intervin mai mulți factori pe care n-o să-i dezbatem acum, ce dracu.
A, și să știi că am modificat partea cu 1% dinainte să zici tu, dar nu din motivul adus de tine.laughing

nony
| nony explică (pentru wdexwjmwd):

Ai deviat rau de la subiect.Aici nu era vorba de razbunare in cazul unei crime.Am explicat mai sus si ma repet. Legea junglei se aplica in jungla.Aici, noi, suntem o societate care se muleaza dupa niste reguli.Proaste, bune, eficiente sau nu, daca nu le-am avea, ar fi o anarhie de toata frumuseatea.Si tu ai omora in stanga si-n dreapta, altii pe tine si pe familia ta si unde am ajunge? Exista plata si rasplata pentru fiecare in parte.

anonim_4396

De ce nu-ți pui și tu un avatar, ca tot omul? Mă deprimă în draci să văd la notificări un MJ gri pe un fundal alb.

| Wehrmacht a răspuns:

Parerea mea este ca cei care spun asta sunt niste oameni care tolereaza orice, care sunt luati de prosti de toata lumea si care nu pot face nimic daca cineva le face ceva rau.
Sa zicem ca unu o omoara pe maicata.Te mai incadrezi la inteligenti sau la puternici?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Wehrmacht):

Probabil că nu, dar nici la proști nu s-ar încadra. Hurr-durr, libertatea în propriile mâini, urniți potera, năvăliți în păduri și căutați bandiții, bateți-i în cuie, trageți-i pe roată. Ignorați că există persoane care-s plătite din banii voștri, special pregătite pentru situații de genul. Râd ca să nu plâng, pe bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nony, la tine in postari totul e bine, pana vi cu "exemplificari" rolling on the floor
Dupa aia se transforma totul intr-un amalgam blond, de incep sa o regret pe regretata disparuta... rolling on the floor

| Vladuthz a răspuns:

Cam asa ceva happy.

| ZvT a răspuns:

A naibii inteligenţi că mi-au dat ignore şi abia legau 3 cuvinte. Lăsând gluma la o parte, îţi dau dreptate, mai spunea cineva la fel de frumos :Un om inteligent rezolvă problemele, iar un geniu le evită.

| pwp a răspuns:

In viata cei puternici se razbuna iar cei slabi iarta sad

| valerika2012 a răspuns:

Imi pare rau dar ai spus gresit.In viata, cei slabi ignora cei puternici se razbuna iar cei inteligenti iarta

| ExistaMosCraciun a răspuns:

In viata, cei puternici si inteligenti iarta in interiorul lor, sanctioneaza fapta exterior prin aplicarea legii sau restabilirea moralitatii ( se asigura ca nu li se va mai intampla si altora acelasi lucru ), dupa care ignora.
Cei slabi raman blocati in situatia care s-a intamplat, nu iarta si nu uita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ExistaMosCraciun):

Iar cei foarte puternici si foarte inteligenti se razbuna atat de eficient, rapid si discret, incat nici nu stii de unde te-a lovit tramvaiul rolling on the floor rolling on the floor

| killforfun19 a răspuns:

Foarte adevarat!

| 220V a răspuns (pentru Dumnezău):

Ce ai spus tu aici suna ca in melodiile facute de cheloo, si s-ar potrivi versurile: " eu vad, eu nu uit, eu nu iert..."

nony
| nony explică (pentru anonim_4396):

Pai daca n-as veni cu ele, n-ar mai fi amalgamul asta blond, si intrebarea ar fi una sinistrá cu 3 raspunsuri retardate happy Lasa ca e bine, mai bine blond si mult, decat brunet si putin.

| hellchild a răspuns:

Asa e, doar ca trebuie sa spunem ca prin "slabi", acesta zicatoare, se refera la cei "slabi cu duhul", adica din punct de vedere spiritual, cu moravuri putine, ci nu cei slabi fizic/material.
Cei puternici din nou, puternici spiritual.

| SabbSunshine a răspuns:

EXACT ASA E, dar cei slabi nu vor recunoaste.

| Gabica a răspuns:

In general asa se intampla...dar uneori, cei inteligenti sunt indeajuns de puternici incat sa si ierte...Si totusi ce ai scris u aici e ca o lectie de viata pe care nu o voi uita niciodata!

Apache
| Apache a răspuns:

Atunci avem toti momente cand suntem si slabi si puternici si inteligenti...