Posibil, dar personal consider că şi dacă există vreo influenţă (în afară de autosugestie), este infimă şi nu poate fi înţeleasă pe deplin, generalizată şi aplicată tuturor.
(Vezi cazul celor şase copii gemeni din "Jon and Kate + 8", născuţi în aceeaşi zi, crescuţi în acelaşi mediu, dar cu personalităţi complet diferite. Eu zic că spune multe.)
Ceea ce scrie in horoscop e foarte abstract si interpretabil, la fel ca ceea ce a scris Nostradamus. Oamenii vad ceea ce vor sa vada.
HorrorScop.Scop de a scoate mai multi bani, din nimic.
E o prostie, in alte cuvinte.
Convingerea ca horoscpul este real te influenteaza exact precum acele ''preziceri''...Auzi lucruri le aprobi si inconstient transimiti creierul mesajul de a le include in viata ta.
Horoscopul e o prostie. Ascunzişul oamenilor proşti, care sunt într-atât de proşti încât cred că poimâine o să primească o sumă de bani şi o să se împace cu persoana iubită.
Suntem influentati si de mai multi nori pe cer, cum sa nu fim influentati de astre? Dar asta nu inseamna ca horoscopul are dreptate.
Mersi pentru raspunsuri!
Uneori, cred pentru ca am zile cand se intampla tot ce scrie in horoscop si cand citesc despre caracteristiciile zodiei mele, eu una ma regasesc in ele.
Doar unul dintr-e miile de mistere ale lumii!
Sigur ca nu eu una nu...gandestete ca tu de exemplu sa zicem dar ca esti rac si acolo la rac scrie ca vei avea bani si iubire multa si asa mai departe....pai ar trebui sa li se intample la fel tuturor racilor adica toti racii au viata la fel ca a ta, ce prostie eu nu cred asa ceva
Cateodata, e asa de ciudat ca se nimereste ce spun acolo, nu cred in horoscopul zilnic, mai mult ce se spune despre zodii, eu ma regasesc perfect in zodia mea :*
Nu traiesti dupa ce scrie, dar daca citesti un horoscop iti poate influenta deciziile fie in bine fie in rau.Te am ajutat!?
Nu dar imi citesc din cand in cand horoscopul pentru amuzament si rar observ la sfarsitul zilei ca o parte s-a adeverit.
Nu am mai ascultat horoscopul dar mereu nu sa adeverit deloc doar o zi normala ca intodeauna
AvalohAlyn întreabă: