E bine sa incerci cat de mult sa traiesti cum iti place, dar in acelasi timp sa fii constient ca niciodata nu vei putea trai intreaga viata fara sa te adaptezi la nimic si sa nu faci compromisuri.
Aici depinde ce ai, la ce nivel esti, si depinde de firea fiecarui om. Eu nu-i inteleg pe unii cum se complac in saracie lucie fara sa incerce sa faca nimic, dar nici pe altii care au deja mult prea mult si-si mai doresc inca.
Omul aspiră la mai multe, continuă să viseze trăind cu speranţa că va avea mai mult.
Trebuie să ştim să apreciem ce avem în viaţă, lucrurile cu adevărate importante pentru noi. Dacă nu apreciem ceea ce avem nu aş vedea cum am putea fi fericiţi.
Nu ştiu de ce ar fi mulţumit un sărac care trăieşte de pe o zi pe alta din mila altora. De ce ar trebui să se bucure de viaţă cât el suferă în fiecare zi.E bine uneori să ştim să visăm şi că meritam mai bun din ce avem.
Sper că m-am făcut cât de cât înţeles.
"When life gives you lemons...
Give them back
Ask to see life's manager
Set his house on fire and take the chocolate"
Cred ca am spus tot ce era de spus prin asta, dar pentru cei ce n ustiu engleza, reformulez:
Sa luam tot, pastram ce ne place si dam la altii ce este in plus pentru ceva ce ne place.
Da, mereu fac ce-mi place. Rar fac ceva fiindca trebuie.
Bine este sa vrem mai mult. Niciodata nu e bine sa te multumesti cu conditia fiindca nu stii cat de sus poti ajunge.
Daca te multumesti cu conditia ai stabilitate, dar nu si prosperitate.
Daca as face numai ce-mi place as muri de foame. Cand o sa fii si tu pe picioarele tale si nu vei mai depinde de parinti vei vedea ca lucrurile nu-s chiar asa de simple precum crezi.
La a II-a intrebare raspunsul este sa tinzi mereu spre mai bine, altfel te plafonezi.
Super! Doar că tinzând spre mai bine să nu uiţi să te bucuri de ce ai, altfel nici odată nu vei fi fericit.
Eu zic ca trebuie sa facem doar ce ne place, doar asa putem si fericiti cu adevarat.Ar trebui sa vrem mereu mai mult, dar nici sa nu fin tristi de starea in care ne aflam in momentul actual.Dorinta de a avea mai mult duce la evolutie
. daca toti ar fi fost multumiti dde cum erau? Nu ar mai fi aparut tehnologia din aceste zile.
Eu ma multumesc cu ceea ce am, insa vreau. sa TRAIESC sa iau tot ce vreau si sa simt tot ce este de simtit. Am doar o vita, "It is now or never, I just wanna live while I'm alive, It's MY life"
"Am doar o vita"
Altii au o cireada.
Si altii mananca de pe jos =P
Era doar o gluma.