anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Inca nu m-am edificat. Ce-o fi vrut sa spuna Iliescu cu fraza: "Pus astfel in lumina, ancorat in sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludeaza meandrele concretului"?

Răspuns Câştigător
| Hombre a răspuns:

Asta am spus si eu mai fanaticule dar mai pe ocolite nu ca tine direct.

32 răspunsuri:
| Expertul a răspuns:

Iliescu e un escroc, daca ai ajuns sa crezi ce zice papagalul ala etse clar. Fara jignire!

| Arthur a răspuns:

Limbaj de lemn dorit elevat.

| Flav a răspuns:

Mie sa-mi povesteasca Iliescu despre crimele de la revolutie, dupa care o sa ma chinui sa-i inteleg si filosofismele alterate.

| GeosBIOS a răspuns:

Pai de ce ai impresia ca a vrut neaparat sa spuna ceva. La cat a fost de KGB-ist, sunt sigur ca nu a vrut decat sa ne induca in eroare.

De fapt este un truism, fara nicio valoare, spus cu oleac' de cuvinte mai selecte, rupt parca din Enciclopedia Zmeilor a lui M. Cartarescu. Hai ca-ti explic despre ce-i vorba, ca sa te convingi cat e de abureala:

pus astfel in lumina = astfel stand lucrurile
ancorat in sinergia faptelor = avand in vedere mersul treburilor
recursul la universalitate nu elucideaza meandrele concretului = chestiunile avand caracter general nu le explica intotdeauna pe cele avand caracter particular.

Cu alte cuvinte daca majoritatea oamenilor din comuna Frasinei sunt rautaciosi, asta nu inseamna ca fiecare om din comuna respectiva este un rautacios.

Astea-s lucruri stiute de multa vreme, mult i.Hr, adica Iliescu ca intotdeauna se sparge in figuri degeaba. Parca un filozof al lumii antice, Aristotel dar s-ar putea sa ma-nsel, spunea ceva de genul, ca daca ai intr-adevar sa comunici ceva, fa-o folosind cuvinte simple, astfel incat mesajul sa poata fi usor inteles. Nu are niciun rost ca intr-o fraza compusa din 10 cuvinte, 12 sa fie savante, ca nici tu nu mai stii ce-ai vrut sa spui. Prin urmare este evident ca Iliescu nu a vrut sa comunice ceva concret, pur si simplu Babuska a vrut s-o faca pe grozavul.

| GeosBIOS a răspuns:

Mai spune Iliescu 2-3 cuvinte "cool" si babele se "uda" toate, avand orgasme multiple, chit ca nu inteleg nimic. Dar na, Ilici pare-a fi poet, farmecul lui merge dincolo de ratiunea muritorului de rand, care nu vede ca n-are ce manca da-l voteaza ca tare fain mai vorbeste. Toti politicienii Romaniei sunt niste aburitori, iar Iliescu e taticul lor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru GeosBIOS):

N-am nici o-ndoiala ca e un aburitor, doar ca m-a frapat fraza asta inca de cand eram mica. Voiam sa-I las pe altii sa-si bata capul happy. Glumesc. Merci pentru raspuns!

| NoChanceForUs a răspuns:

Vorbe de duh și atât, pure abureli.Nu le poți combate nici cu dezaburizatorul de trabant!

| sabin89 a răspuns:

Ei, lasa, ca spune si vorbe pe inteles: "Chestia cu proprietatile e un moft".

| Hombre a răspuns:

Imi amintesc prin 1990 cand toate babele era calare pe el (si alea tinere pe Roman Petre), o baba tampita zice;
-Da a vorbit aseara la televizor Iliescu, da a vorbit.
- Si ce a spus mamaie?
-Nu stiu da a vorbit frumos.
Ca de aia zic si eu acum nu stiu ce a vrut sa spuna Iliescu dar vorbeste frumos.laughing
Limbaj de lemn specific comunistului notoriu in care Iliescu a excelat la fel de limbut ca si fostul lui sef Ceausescu. Mai imi amintesc duelul politic dintre el si Coposu in care aspirantul la postul de despot luminat Iliescu pus de data aceasta in dificultatea de a face fata seniorului si-a iesit din fire folosind apelativul Căposu, de unde deducem ca nea Nelu, chiar daca se mai duce si la opera, unde e adevarat, usile sunt deschise tuturor dar lasa-ti dracu' bădărănia in locul de obarsie nu pleca cu ea dupa tine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Hombre):

Eee, Petre Roman...si-acum imi pierd graiul cand aud de el happy.

| Hombre a răspuns (pentru anonim_4396):

Si atatea graiuri amutite pentru...un gat scurt.

anonim_4396

O fi compensand cu altceva big grin

Pai, na-i inteles, la gatul de la "compensare" m-am referit. laughing

anonim_4396

Hahah! De unde stii tu mai? Ai infiintat miscarea poponista din Romanica?! big grin

Deduc, din moment ce si-a lasat băbăciunea, ca ei i s-a largit si lui nu i-a mai crescut, ba a mai dat si inapoi motiv pentru care a luat una mai "mica". rolling on the floor

anonim_4396

Hahahah, sau ca ea si-a pierdut elasticitatea si...na, iti imaginez si tu happy

anonim_4396

Tu, exista vreo boala care te faci sa vorbesti numai porcarii? Io incep sa-mangrijorez: incep o discutie foarte elevata si in no time ne invadeaza treburile alea rusinoase. Care-I smecheria? Nu mai pe TPU, my everyday life happy.

Stai linistita, aluneci spre "treburile rusinose" pentru ca-ti sunt sugerate, altfel esti cat se poate de normala. Jmerchezu' e sa nu aluneci pe strada, atentie nu pe ghiata, cu vorbele. laughing Si da, aici iti permiti mai mult fiindca e pe neve, interlocutorii virtuali si mai evadezi putin din cotidian.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ancorat in sinergia faptelor, scot la iveala sau mai degraba sertesc, ideologia pragmatica nefortificata, care puse in antiteza azeotropismului, provoaca nifoblepsia acerba a gandului.Pe intelesul tuturor, defetisizarea noemei cerebrale nu poate tectiliza pe constiinta tuturor.
Nu stiu ce era asa de greu...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Da, exista o boala. Se cheama urban stress, doamna. Asta ne face sa vorbim urat, sau sa plangem, sau sa tipam aiurea la copii, sau pur si simplu sa nu mai dam sex la partenerii de viata. Eu, daca stau sa ma gandesc bine, Iliescu a fost primul roman bolnav de "urban sex". El ii facea pe copii (ma mandresc ca am fost si eu unul din aia, din Piata Universitatii) golani, si ne dadea pu*lane pe spinare, lu' Nina nu-s ce sex tantric i-o fi facut, ca doar cu punga in cap o scotea in lume (fie vorba intre noi, cine are rusoaica in casa, e tare!), cat despre vorbit urat... asta e o chstie alambicata. Poti sa vorbesti urat si gen: "Mai, golanilor", sau pur si simplu sa scuipi cu "meandrele concretului" la prostimea avida de vorbe elegante. Si eu mai fac asa uneori, cand uit sa-mi iau pastilele, ha, ha. Oricum, un singur simptom al bolii nu a manifestat bolnavul nr.1 al tarii: n-a plans! Nu tu o lacrima de crocodil, nimic! E deci un bolnav ce nu se manifesta clasic, un stressant urban in deghize'. De aia e si greu sa-i pui diagnosticul sau sa-i dai pastilele potrivite.
Uite, actualul bolnav model din fosta RSR, recte Basescu, se manifesta clasic: plange, am vazut cu toti la TV ce lacrimi sincere arunca pe umarul costumului lui Stolojan, vorbeste urat cu jurnalistele, facandu-le "Tiga*nci imp*u*tite", isi goneste copiii de acasa ca Verde Imparat (pe fiica-sa a exilat-o tocmai in Bruxelles), si nu da sex tantric nevestei cu lunile (fie vorba intre noi, la ce bruneta si-a tras ieri purtatoare de cuvant ar fi si pacat). Urban stress my arse!

anonim_4396

Vere, am si eu o intrebare: tu ai cerut prietenia ratzustii de plastic, ca sa ai cu ce te juca in jacuzzi?
Ca vad ca in lista ei de prieteni nu apari, doar eu si o ratzusca platinata... ce o face cu ratzusca platinata nu stiu, cred ca ii trebuie un "role model", ceva...

anonim_4396

Hai mai, da translate cu google, ce e asa greu? Google translate, din romana in chineza, din chineza in rusa, apoi iar in romana, (pe bune, incearca si tu!):
Astfel, lumina, parcat în faptele comune care se aplică la versatilitatea de beton nu este de a evita răsucirea

Fara puterea de a ne impotrivii eu si ratzusca am raspuns chemari divine si ne-am ancorat in sinergia faptelor, mai precis am ancorat ideologia Iliesciana la mal pentru reparatii si vrem sa nu eludam meandrele concretului mergand pana la a experimenta sexul tantric in doi desavarsind in absolut.

| Hombre a răspuns:

Care pe mă-ta-n găoz mă stupizezi si nu postezi sa-ti vomiti ura stătută mă.

anonim_4396

rolling on the floor rolling on the floor
Doamna cu meandre, cand va stergeti odata intrebarile astea, asa cum ati promis, sa mai scapam si noi de voturi de la fani...

anonim_4396

Asta n-o sterg ca nu-s edificata. Celelalte le-aam sters nu-s de ce mai apar. Tu e esti ala mai cu experienta, tu sa-mi spui.

anonim_4396

Hahahahahah!

anonim_4396

Si eu o musc instantaneu, prinsa in meandrele concretului asa, in zbataciunea de-a scap, ma prind si mai tare. Bucuroasa ca am si eu un subiect de discutie, sa-mi arat inteligenta sclipitoare... uuuffff!

anonim_4396

Tu n-ai durere de cap de la asa gandire?! Pe bune te-ntreb.

anonim_4396

Ai vazut ce a iesit mai sus, prin google translate: "meandrele concretului" se traduce prin "versatilitatea de beton!" rolling on the floor
Deci intrebarea nu a disparut pentru ca TPU este parcat in versatilitatea sa de beton rolling on the floor