| killmereb a întrebat:

Incep sa cred ca totul este subiectiv nimic nu este obiectiv, voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| MihaiN a răspuns:

Recomand Aristotel - Metafizica.Acolo, relatia obiectiv-subiectiv e tratata putin mai amplu (si in legatura cu diverse stiinte, sau zone ale cunoasterii). Lumea este atat obiectiva, cat si subiectiva.Nu putem face abstractie de niciuna.

11 răspunsuri:
| Încrucişătorul a răspuns:

Aşa şi e.
Obiectivitatea s-a format în subiectivitate.

| doctorandus a răspuns:

Nu poti manca doar prin autosugestie, ci trebuie sa mananci si mancare obiectiva.

| Mădă0611 a răspuns:

Perceptia e subiectiva, intotdeauna a fost si intotdeauna va fi. Ca sa iti dai seama ce si cum, chiar daca 1000 de oameni se uita la aceeasi nuanta de verde, e putin probabil ca 2 din ei sa vada aceeasi nuanta, si foarte probabil ca niciunul s-o vada pe cea reala. devil

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Eu cred ca matematica e cat se poate de obiectiva.

| ErrorFound a răspuns:

Corect Confucius, ti-a luat mult sa aflii?

| suffarstar a răspuns:

De fapt,noi suntem subiectivi pentru ca noi percepem lucrurile, ele raman tot timpul constante. Poate ca frunza nici macar nu e verde, este doar impresia pe care obiectul o face asupra ochiului -> creierului nostru. Totul este obiectiv, in afara de noi, pentru ca noi suntem spectatoii piesei de teatru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum ar fi nevoia de oxigen sau hrana? Nu, intangibilul poate fi in mare parte subiectiv, dar TOTUL cu siguranta nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda,din pacate pana si subiectivitatea este prea usor de influentat in ziua de azi.

| SorinTudor a răspuns:

Esti filozof?

| Duucu a răspuns (pentru SorinTudor):

E doar neînțeles, așa se agață fetele.

| LordMuffinosawr a răspuns:

Din moment ce „crezi", ți-ai dai singur răspunsul.

Întrebări similare