Altă întrebare de hipster.
Io încep cu unul, două, trei..sau câte puncte vrea mădularul meu şi sfârşesc cu virgulă.
Super tare.
De ce pui zâmbetul ăla retardat şi gay?
Uneori fac exceptii si fac sau zic ce vrea sa auda lumea.
Şi ce legătură are asta cu ce am întrebat eu? Nu dau 2 bani pe oamenii care spun exact ce vrei să auzi... dar eu te-am întrebat altceva. De ce pui zâmbetul ăla retard şi gay?
Bunica punea acest semn si din pacate a murit iar atunci cand il pun imi aduc aminte de ea si de catelul vecinului cand rade seamana cu acest emoticon,,, sunt foarte multe de spus chiar vrei sa auzi toata povestea? cred ca nu e foarte boring pe viitor sa stii cand mai ei aceasta atitudine de creatura deosebita esti ...cum vrei tu
De ce nu deschizi un document notepad şi îl pui acolo de câte ori vrei tu?
Pentru mine tot un emoticon penibil şi retardat care nu exprimă nimic rămâne, iar când îl văd, trec peste ce are de spus acea persoană.
Stiu ca este enervant, Scuze btw
De ce îi ceri scuze unui străin?
Cand gresesti trebuie sa-ti ceri scuze, nu trebuie sa fie neaparat din familie.
Nu am să înţeleg niciodată asta.
Te respecti pe tine?
Pe mine întotdeauna. Pe ceilalţi extrem de rar, şi doar dacă persoana respectivă a făcut ceva ca să-mi câştige respectul. Respectul se câştigă, nu se dă gratis.
Uneori fac unele lucruri si zic, doar pentru simplul fapt ca ma respect pe mine.nici ca imi pasa ce zic sau interpreteaza celelalte persoane.
Daca sfarsitul incepe cu o continuare, da. Ce ar fi continuarea fara sfarsit? Un sfarsit fara continuare. M-am pierdut.
Conteaza sa nu conteze doar inceputul si sfarsitul. Dam cuvantul si a ceea ce se intampla pe parcurs.
Totul este compus si continut din respectiv in puncte.
Iti recomand "Monadologia" de Leibniz.
E o explicatie a existentei mult mai coerenta decat cea newtoniana.