| Vizitiul a întrebat:

Incercarea de-a recupera ceea ce odata s-a pierdut, nu e o pierdere de timp?

43 răspunsuri:
| M_8478 a răspuns:

Eu spun ca trebuie incercat si daca reusesti bine, daca nu iarasi e bine.
Cel putin nu iti vei reprosa ca nu ai incercat si ca nu ai facut tot posibilul.

| Dasca a răspuns:

Timpul e un dar cu o imensa valoare.Acest dar este al tau.Cea ce inseamna capoti face ce vrei cu timpul tau...in limita bunului simt.Cea ce inseamna ca NICIODATA NU PIERZI TIMPUL daca cea ce faci e important pentru tine big grin

| Sky_6013 a răspuns:

Nu cred ca este o pierdere de timp, incercand sa il recuperezi te maturizezi si iti seama ca nu mai poate fi recuperat.Cu fiecare incercare capeti intelepciune si experienta, nu cred ca este o pierdere de timp.

| antoniooo a răspuns:

Cateodata da e o pierdere de timp dar cateodata nu... acum depinde de situati

| ella1313 a răspuns:

Daca iti doresti foarte mult acel lucru pierdut. fi sigur ca nu este o pierdere de timp... ai putea recupere acel lucru. sai ai putea esua. insa ce este cel ma importans este sa crezi ca vei reusi...lucrurile pierdute in trecut pot fi recuperate in viitor.dar prin increderewinking. sper ca am ajutat

| ViseInCulori a răspuns:

Daca ceea ce am avut si imi doresc foarte mult sa il mai am, atunci as incerca sa recuperez.

| mihaiulik a răspuns:

Parerea mea este ca nu este o pierdere de timp.atata timp cat crezi ca ai pentru ce lupta... daca merita.este ok.

| EfraimAshdothabediahKochBar a răspuns:

E doar o incercare de impacare cu sine.Deci nu, nu e inutila!

| Alina_2413 a răspuns:

Marog... daca merita atunci NU ai nimic de pierdut...

| iuddavali a răspuns:

Depinde ce este acel ceva. daca ceva-ul sunt niste fisiere cu niste informatii secrete sau niste situatii administrative, nu va fi un timp pierdut recuperarea lor.

si cred ca nu e o pierdere de timp sa-l revedem pe Bogdan Alin Ota, romanul care i-a uimit pe norvegieni http://www.semneletimpului.ro/......-3213.html

| Nina_2526 a răspuns:

Nu, nu este o pierdere de timp dar cred ca tot ce pierzi se pierde spre binele tau de ce sa traesti cu trecutul mai bine incearca sa-ti faci un viitor.

| StillAlive a răspuns:

Ba da. Dar, asa functioneaza omul, prin speranta. Inca speri ca acel ceva poate fi recuperat(chiar daca nu e asa). Uneori speranta e doar o prelungire a suferintei. In anumite situatii trebuie sa lasam totul sa se duca.

,, Cateodata a renunta nu inseamna ca esti slab, ci suficient de puternic s-o lasi sa se duca''

| Whiff a răspuns:

Pentru mine nu va fi niciodata o pierdere de timp, ci o noua incercare happy

Întrebări similare