| Oanny a întrebat:

Incercati sa va ganditi la ce fel ar fi fost daca nu era nimic. Daca era un mare intuneric sa nu existe nimic.Eu nu imi pot imaginastraight face. Cand ma gandesc la asta am un gol in stomac si o stare de neliniste.Va rog sa-mi spuneti cum va simtiti voi cand incercati sa va imaginati.

Răspuns Câştigător
| Andreeagen a răspuns:

Ma simt speriata pentru ca sunt in necunoscut dar in acest intuneric ma vad aprinzand un chibrit... si continuand sa merg ceea ce imi da spertanta.

10 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

M-as simti bine daca as avea o lanternahee hee

soothe
| soothe a răspuns:

Nu te mai gandi. Este pagubos. Mai bine citeste sau fa putin treba in casa, ajut-o pe mama.

| elena a răspuns:

Intr-un mare intuneric nici nu poate exista nimic, asa ca nici nu catadicsesc sa imi inchipui altceva.

| Silvia a răspuns:

Ma simt la fellaughing. Si vad neeeeeegrulaughing.

| cineeu a răspuns:

Intunericul e ceva. nu e nimic. imaginatia e ceva, nu e nimic. gandul e ceva, nu e nimic, chiar si golul in stomac, starile, starea de liniste, a spune, a simti, a incerca sunt tot ceva. happy nimicul e atunci cand te opresti din gandit. atunci vezi ca totul e ceva si totul e nimic in acelasi timp. cauta daca vrei> meditatie, buddha, etc. bafta la studiu.

| siegfried182005 a răspuns:

@OaNny:
Urmareste "Imagining the 10th dimension" pe youtube. Iti creeaza o oarecare idee cu privire la multivers.

| Nic a răspuns:

Sigur nu ti-e doar foame?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu cum arata nimicul. Oricat as incerca, aerul, cerul, nu pot dispararea din peisaj. Off! Ce,, teribiliste`` sunt! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut. Eu sunt mai "nesimtita" (chiar asa ma gandeam dupa ce am facut exewrcitiul propus de tine). Imi da o stare de liniste si am impresia ca urmeaza sa "vad" (nu stiu cum se vede in intuneric absolut) stele, planete si nebuloase. Fiecare cu feelingul lui.

| brytney a răspuns:

Tot asa ma simt si eu.Crede+ma ca imi mai pun si alte intrebari. Oare de ce eu si nu altcineva in locul meu? De ce eu am fost eu ales sa traiesc in aceasta viata? totul e din vina necunoscutului. Daca exista D-zeu e foarte usor sa raspundem unor intrebari, iar daca nu si asa ne gandim la alte variante.Si totul este pentru ca nu suntem in cunostinta de cazuri, nu vezi ca multi ne zic ca avem mintea limitata? oare? sau cedem doar ce vedem si auzim din tv radio etc?