1.Sotia nu iti este ruda de sange, sora ori frate.
2.Infractiunea de adulter a fost abrogata pe considerentul ca priveste viata intima a fiecaruia si ii priveste doar pe cei in cauza.
3.Incalcarea legilor morale se pedepseste tot moral si nu penal, respectiv prin oprobriul ori marginalizarea vinovatilor. Numai bine!
Păi,dacă cineva i-a pus tinicheaua pe deget unei perechi de ţâţe,nu înseamnă că trebuie să o ardă doar el.
Cel puţin, eu sunt de acord să-i iei nevasta altuia... dacă ea a vrut să-l înşele, înseamnă ca ăla oricum nu o merita şi nu-i făcea treaba bună. Şi la bărbaţi e la fel.
Cu incestul nu am nimic.
Doar un om sanatos putea sa traga un asemenea vant. Multumim.
Vizitiule, pentru orice manarie sexuala pentru care exista si o portita de scapare, esti legal si moral. Deci pentru sfanta taina a casatoriei, exista sfanta taina a divortului, deci te scoti oricum.
ei, acum pentru sfanta taina a incestului, nu ai portita de scapare, decat eventual o castrare chimica. Deci pleaca la lupta cu optiunea in cap: vrei sa phutzi nevasta altuia, stii consecintele. Vrei sa phutzi o minora... aha! Asa ziceam si eu... nu toate portitele dau spre strada, unele mai duc si in beci.
anonim_4396 întreabă: