Eu as alege un alt element unul care te ajuta sa le obti pe toate si anume NOROCUL, daca ai noroc ai de toate in viata.
daca esti inteligent faci si bani daca esti frumos trebuie sa fi si sanatos si la iubire tot norocul intervine la fel si la celelalte degeaba esti destept daca nu ai noroc ca in tara asta nu mintea face legea ci buzunarul.ma rog dar daca ar fi sa aleg din lista ta cred ca sanatate ca degeaba ai detoate daca esti pe patu de moarte nu
ciau
Sanatate si iubire. Pentru ca daca ai sanatate si iubire te simt mai bine, plin de viata si simti ca ai putea sa faci orice. Inteligenta o primim de cand ne nastem nu o alegem, doar ca trebuie sa invatam cum sa nu o irosim sau mai bine zis sa o folosim ca sa nu dispara
Inteligenţă,sănătate,iubire,frumuseţe,bani.
In ordinea asta.
Eu cred ca, la un moment dat in viata, fiecare este cea mai importanta.
Poi inteligenta pentru ca cu inteligenta poti sa faci bani, cu banii iti rezolvi problemele de sanatate, sanatatea aduce frumusete iar de la frumusete se formeaza iubirea
Sanatate in primul rand,apoi inteligenta,apoi iubire, apoi bani si intr-un final frumusete.Vot cine este de acord cu mine, iar restul argumentati de ce nu(daca puteti).
Bani nu inseamna sanatate(gandeste-te ca esti bolnav de sida sau cancer,Doamne fereste pe toti de asa ceva),inteligenta nu aduce mereu iubire,frumusetea in niciun caz nu aduce iubire,te face cel mult buna sa fi un/o potiche,iar fetele care visati la iubire, v-ati gandit vreodata ca va veti imbolnavi de o boala necunoscuta, iar dupa mintea voastra iubitul va alina durerea si totul va parea roz...VA GANDITI DOAR LA VOI.Nu v-ar fi mila de iubitul vostru,care cu cat este mai atasat de voi,cu cat va accepta mai greu faptul ca, Doamne fereste, ati dat ortul popii.Cand stii ca nu mai ai mult de trait ajungi sa blestemi faptul ca esti iubit si ca ceilalti vor suferi dupa tine.Poate Doamne fereste v-a iubit atat de mult ca se sinucide si ajunge in iad.Cele visatoare si-ar dori sa traiasca o asemenea poveste de iubire, desigur cu gandul la ele. Opritiva din visat si poate ve-ti vedea soarele si ve-ti intelege ca viata voastra este perfecta asa cum este si nu trebuie sa cautati nimic. Poate ceea ce cautati este chiar in fata voastra dar nu il vedeti fiindca stati cu gandul la Fat-Frumos calare pe Mertzan.
Cine este de acord cu mine?
Pai.pe toate,dar asa:As alege Sanatate,pentru ca,cu ea pot munci,muncind,castig bani, iar cu bani ma duc la scoala, ma fac frumoasa... Sper ca ai inteles ce aveam sa-ti zic.
Inteligenta Pt mine una e foarte importanta si consider ca doar prin ea te poti face remarcat si nu prin alte mijloace.
Bani...Nu, de fapt cred ca as alege iubirea. poti sa fii cel mai inteligent om de pe planeta, sa ai toti banii, sanatate din plin, dar daca nu ai parte de iubire, nu ai cu cine sa le imparti pe toate astea, nu e de ajuns
Sanatate, pentru ca fara ea nu poti avea toate astea, daca ai sanatate ai de toate;
Bună.
Cred că aş alege sănătatea, apoi iubirea, inteligenţa, banii şi frumuseţea.
Pa, pa.
anonim_4396 întreabă: