Orice "fire" este buna in unele parti si mai putin buna in altele. Important este sa transmiti ceva. Este ca si cainele St Bernard. Latra doar de 5 ori pe iarna, si de fiecare data salveaza cate un om prins de avalansa. Inima buna conteaza si intentia de a contribui cu putin. Asta am invatat acasa dar si de prin lume.
Va reuşi firea dreaptă, onestă, care poate aduce argumente fără a insulta şi să se recunoască învins dacă e cazul. E un model de urmat.
Cel care se exprima mai clar, concis, coonvingator. Eu am fost intr-un club de oratorie si retorica. Acolo, nu conteaza "cum este omul" care vorbeste ci felul in care isi prezinta mesajul. Este oarecum adevarat, totusi, ca mincinosii sunt mai talentati, fiindca "au in sange" dorinta/ nevoia de a fi crezuti de ceilalti...
Uita-te la oamenii politici si vei intelege. Din pacate pentru multi conteaza daca esti fotomodel si mai putin ce ai in cap, altii stapanesc arta vrajelii, arta teatrala, iti spun cam ce ai vrea sa auzi si nu realitatea ...Cam asta este si cu seducatorii de profesie, cu ziaristii mercenari, cu pupipopo etc.