anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intr-un moment de sinceritate pura, am spus cuiva ca "nu ajunge ca esti urata cu draci, mai esti si proasta de crapa trombonu'-n fanfara". Nimeni nu indraznea sa contrazica tampeniile tipei (debitate undeva, intr-o cafenea), ceilalti prezenti la masa nevrand sa piarda amicitia "tipei de bani gata" (lucru aflat ulterior). A inceput sa arunce cu telefonul prin cafenea, tipand ca o sa platesc pentru afirmatiile facute. Eu am platit... doar consumatia big grin
Trebuia sa-i mai spun vreo doua, sau doar sa-i ard vreo cateva peste trompa, sperand ca nu o sa ma mai faca de ras printre ceilalti clienti?
De ce nu recunosc unii ca sunt... ceea ce sunt?

Răspuns Câştigător
| Vizitiul a răspuns:

"Urata cu draci si proasta de crapa trombonu'-n fanfara." Vorbele astea n-au fost adresate de un personaj nemaivazut de aratos sau de o inteligenta care frapeaza. De ce nu recunosti? D-aia nu recunosc nici altii. Acuma, intre noi fie vorba... postarea asta-i una elaborata dupa bunul plac, e greu sa dau credibilitate unui om care jigneste alt om in public, cand de fapt, el este tare-n trompeta doar pe net. Sloganul anului 2012: "daca nu ai o trompeta, inventeaza una!"

| anonim_4396 explică (pentru Vizitiul):

Am uitat sa-ti spun ca sunt frumos, puternic, si istet. Te oftici?

| Vizitiul a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai uitat sa-mi spui treaba asta? Putin probabil sa poti uita lucrurile concrete, dar si tu esti echivoc in ceea ce te priveste-de aici si uitarea (vremelnica). Daca ma oftic? Nu, Kroane, nu ma oftic, ma indoiesc.

48 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Bai Mein Fuhrer, degeaba ii trageai cateva la mansarda, ea are defectiune la agregat, i s-a ars PL 500, stii tu problema cu peleu' din vremurile alb-negru si partial color, ia peleu' neamule.

| anonim_4396 explică (pentru Hombre):

Cine dracu' sa-i administreze vreun peleu, cand ea arata ca Japonia dupa tsunami, si e proasta de face gaura in stratu' de ozon? laughing
Poate, vreun masochist big grin

| TotLora a răspuns (pentru Hombre):

Ce faci omuleee? La muuuulti (B)ani.

| Vizitiul a răspuns:

Urat sau nu, tin sa te anunt, intr-un mod cat mai simpatetic: nu astept complimente de la baieti (si chiar nu stiu de ce ai simtit nevoia sa jignesti-avand in vedere ca nu m-ai vazut niciodata puteai presupune, la fel de usor, ca sunt un tip aratos, dar inteleg, reactia vine de pe urma surescitarii.) Iti dai seama ca astia ce reactioneaza la nervi pot fi catalogati oricum, dar numai inteligenti nu. Esti de acord? N-ai incotro. Mai, sa stii ca prost nu-s, dar nici destept, hai sa-mi spun vigilent. Acuma, sa trecem la chestii de mucosi (tocmai am folosti batista).Sa ne vedem? Daca vreau? Pe bune? Sa vezi de ce esti in stare in viata reala? O sa ne vedem, dar in vara, cand poti purta sapca aceea magica, mai mereu in lupta cu razele soarelui sau cu...deficiturile. Orice individ poare urina, fecaliza, ingera, expectora...N-as vrea sa ma plictisesc, ma aleg cu deficiente de vitamina B12, ma ia cu nevroza si devin alergic la prostie, iar din inertie e posibil sa te alegi c-o scatoalca pe chelie. Hai, deja e prea mult chiar si pentru mine. Nu mai uzez tastele aiurea, las uzatul pe seama ta. Noroc.

Hai, da-mi adresa, ca te vad tare-n gura! Sa ne vedem live, sa vezi si tu care-i diferenta dintre Kronstadt de pe TPU, si cel real!
Uite: locuiesc in Codlea, strada Petuniei, bloc 10, scara B, ap. 4, judetul Brasov.
Care vara nene, hai sa ne vedem zilele astea, ca prea le zici cu foc. Iti promit ca voi fi EXACT acel Kronstadt de pe TPU. Am benzina, am timp (sunt in concediu), ce mai astepti? Sunt disponibil babe, disponibil laughing
P.P. Hai, nu te face de ras, ca "te vede admiratorii", catelule! laughing

| Flav a răspuns (pentru anonim_4396):

Tot promiti o bere prin Galati, cred c-o sa sece Dunarea sau o sa se inmoaie muntii in Codlea.
@Hombre - Nu ti s-a sculat nici la urat? Cand ti se scoala, se scoala! Nervii.

Mai, tare-n gura nu sunt. Am un defect, sunt exact in vorbe. Vad, te-am agasat la culme, incepi sa razi doar de impresie, sa arunci cu amenintari care au menirea de-a-mi periclita barbatiarolling on the floor. Daca esti disponibil du-te pe varianta, si acolo exista lume disponibila. Gasiti voi un numitor comun multumita caruia o sa puteti face unele schimburi de amabilitati.

Esti o fetita fricoasa! Cot-codaaaaaaac! laughing
Pai, tu ai barbatie, bai barbat-surogat? Se poate sa eviti asa o invitatie, barbat de abur ce esti? Ti-am dat adresa reala, ti-am facut o invitatie barbateasca... Ce mai vrei bai capsunarule, sa te spal pe spate? laughing
Parca vroiai sa vezi cum sunt in realitate. De ce te-ai sucit? Aoleu, mi-am dat seama... suferi din cauza unei iubiri neimpartasite laughing
Bai catelule, iti dau si cooordonate GPS, daca nu esti in stare sa citesti o harta clasica laughing
P.P. Pussy!
Te fofilezi de la o intalnire live, ca o prostituata de la controlul HIV laughing

| Hombre a răspuns (pentru Flav):

Bai Flav de la un timp peleu' a devenit atat de lenes incat nici la frumos nu se mai scoala si uite asa mi se scoala nervi.

O postare care abunda prin cuvinte, dar totusi, fada. Iar tu, daca erai atat de barbat, precum te consideri, nu apelai la o asemenea conduita. Tu bati, tu dregi, tu te intalnesti laughing. Esti vai scula ta! Nu-i vorba ca mi-e teama de-o juma' de om (hai un 70 de kile si 1, 73 inaltime, cu indulgenta), dar nu vad motivul pentru care mi-as pierde timpul. Eu nu am nimic cu tine, tu ai ceva cu mine. Eu te pun la punct prin vorbe, iar tu, ca un impotent mintal ce esti, logic sa dai iama in ale agresivitatii. Stai putin de vorba cu tine in oglinda, ai sa realizezi c-o sa-ti treaca supararea pe drum (in cazul in care te gandesti sa vii incoa').

| anonim_4396 explică (pentru Flav):

Ce sa fac nebunule, daca astia ma tin acasa (sunt in concediu legal)? Am bani de benzina doar pentru amenintari de la niste macho de pe site laughing D-aia care vor sa ma intalneasca la o chestie barbateasca, dar n-au "bile" in chiloti. Ca de obicei, stii tu... laughing

Domnisoara, va rog sa lasati oja, si sa faceti ce ati promis! Imi pare rau ca va erijati in judecator de caractere, dar... chiar nu va prinde, sincer. Daca tot sunteti total impotriva caracterelor virtuale, de ce nu faceti tot posibilul pentru a va afla in mijlocul realitatii?
Faptul ca bateti in retragere, chiar si intr-un mediu virtual ca TPU, denota ca sunteti doar "hau-hau". Eu nu doresc sa stau de vorba cu mine insumi in oglinda, frumoasa mica si delicata ce esti. Doresc sa te intalnesc in viata de zi cu zi, unde putem sa dam frau liber sentimentelor, sa spunem ce ne doare.
Spune, creatura impecabila, de ce ti-e frica de viata reala? Ce demon iti domina gandirea?
"Eu nu am nimic cu tine", "vai de scula ta"... Cum iti permiti sa faci astfel de afirmatii? Ma jignesti profund.
Ba, hai sa lasam gluma! Esti barbat, sau ce dracu' esti? O tot dai la intors, ba ca vrei sa ma intalnesti live, ba ca nu vrei...
Scuza-ma, delicatete ce esti, mi-am iesit din fire. Te-am ranit? Oh, cat regret... Sunt mica si nestiutoare, nu stiu ce-i aia caricatura, d-aia reactionez asa...
"(in cazul in care te gandesti sa vii incoa')? Ti se pare ca sunt Alice in Wonderland? Rautate mica. Raule, uite ca m-ai suparat...
P.P. Cand mintea nu te ajuta sa vezi viata reala, cauta cea mai mica scorbura! Altfel vei fi supus extinctieiwinking

In momentul de fata exista o confruntare intre ceea ce esti si ceea ce vrei sa pari ca esti. Eu as fi un surplus. Fii serios, ce barbat vertebrat (genul tau) si-ar prinde mintea cu un barbat fara "bile" (genul meu)? Numai un "barbat" care se crede barbat, numai un meschin care-si da aere de insemnatate printre capete sparte. Ma consider un cap spart, de asta bat in retragere (vorba ta), iar tie-ti ramane sa te bati singur. Servus. Alta replica nu mai pupi.laughing

Incepi mereu un razboi pe care nu-l poti castiga in mod onorabil!
Pussy! big grin
P.P. Be a man, lady! laughing

| harciog a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa-mi bag piciorul.Ati terminat? Incepuse sa fie o seara promitatoare.

| harciog a răspuns:

M-ai facut sa rid sincer.Peste tot sint alde pupi mult.Sa ciuguleasca din mina intinsa cu crantanele.Ai gusi, gusi, gusi...si ei vin si ciup, ciup, ciup din minuta.Mi-e scirba pentru ca ii intilnesti oriunde.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Acuma, ce sa zic si eu; ca e urata, nu e din vina ei: asa a lasat-o natura. Faptul ca e proasta e alta discutie. Daca esti prost nativ, ca si in cazul urateniei, nu prea ai ce face. Dar, macar ai bunul-simt sa taci dracului din gura, sa nu dai drumu' la porumbel.
Cred ca pe tipa ta a durut-o mai rau faptul ca i-ai spus ca e naspa decat ca e proasta. Asa ca, in mare, si-a meritat-o.
Ce nu inteleg eu e cum naiba, tu, un gentleman perfect, ti-ai dat drumul la gura in halul ala; pesemne combinatia uratenie-prostie era cu adevarat letala in cazul in speta.
Moamaaa...ce misto stiu eu sa invart cuvintele: sa nu ma deochi!

| DorelSudoru a răspuns:

Trebuia sa...greu de obieci pe mine,nu ma enerveaza ci ma amuza prostia altora mai ales daca am cu cine sa rad.
Poate ai facut bine poate nu... oricum, orice ai face nu exista consecinte maxime, acum sa raspund la intrebare.
Nu recunosc pentru ca se ascund sub modelul pe are nu au resusit si cred ca nici nu vor reusi sa ajunga.

| carpediem a răspuns:

Total gresit, chiar daca e adevarat. Stii ca adevarul supara, dar nu ai rezolvat nimic fata de tine, din contra. Ti-ai facut un dusman pe ea, plus alte persoane din anturajul ei. Daca nu te priveste direct, nu are sens sa discuti. Trebuie sa depasesti stagiul asta, sa admiti ca sunt indivizi ai speciei, mai putin dotati decat tine si astfel nu mai consumi energie si nici nu te mei incarci negativ. E un slalom daca vrei. Gandeste-te cu ce te-ai ales concret dupa conflict.

| anonim_4396 explică (pentru carpediem):

Cu ce m-am ales? Am mai eliberat locul din jurul meu de ipocriti.

| Dumnezău a răspuns:

Vai,nesimtit care esti tu,cum indraznesti sa jignesti o domnisoara? Ea are nevoie de cuvinte care sa o mangaie si de o atitudine plina de compasiune si toleranta din partea domnilor din viata ei.Dar,dupa cum mi s-a aratat,dumneata nu esti un domn,ci un badaran si misogin ce ar trebui sa arda in Gheena pentru insultele regretabile aduse unei doamne.Te astepta o audiere la consiliul feministelor, si pedeapsa va fi osanditoare, dupa cum spun Tinkerbell si expertele de la L'Oreal.Sa n-ai o zi buna, misogin nemernic care esti!

*feminism idiot-off*

Nice work, dude!

| Ecea a răspuns:

Doar atat?
Eu ii ziceam mai multe. Apreciez sinceritatea ta.
Majoritatea oamenilor poarta masca... Ofera-le tu o masca si atunci o sa iti spuna cine sunt ei cu adevarat.

| MidnightLady a răspuns:

Acum, ca am promis ca ma las de corecturile gramaticale, tră' sa ne apucam de cele de comportament in societate? Cum sa-i dai, ma, doua peste trompeta in vazu' lumii? Tu nu stii ca treburile astea se rezolva fara martori? O iei frumos de manuta, o scoti din cafenea - intr-un loc cat mai intunecat si ferit de ochii lumii, daca se poate - si de-aici te descurci tu.
Si lasand gluma la o parte, explica-mi si mie ce-i frumosul asta. Ca sa pot pricepe si uratul. La faza cu prostia nu comentez.

| anonim_4396 explică (pentru MidnightLady):

Nu-i prea mult de explicat. Este frumos ce-mi place mie, faino! big grin
Izbirea peste trompeta, in vazul lumii, este pur educationala. Are efect de material didactic asupra celor prezenti, in special asupra celor care nu inteleg cum dracu' pot cei de la masa alaturata sa taca si sa inghita tampeniile fitoase, fara sa ia atitudine.
P.P. Prea m-ai nenorocit cu observatiile gramaticale, in timp si spatiu. Vezi ce faci cu postarea, ca-i ceva in neregula big grin
P.P.P. Chiar daca esti a dracu' cu mine, eu tot te iubesc. Ce nu face omu' de frica...

| Hombre a răspuns (pentru MidnightLady):

Bai tovarasa frumosul este acela cand peleu' il vede se trezeste se intareste si functioneaza la capacitate. laughing

| MidnightLady a răspuns (pentru anonim_4396):

Na sa stii ca-i dau dreptate duduii. Adica tu vii si-mi spui ca nu-ti plac, adica-s urata, cand adica eu ma vad faina? Pai in cazul asta si eu ti-as vârî telefonul intre ochi. Sfatul meu e sa nu mai faci niciun fel de remarca privind aspectul fizic al femeilor, ca nu stii niciodata ce urmeaza sa-ti aterizeze in cap. laughing
PS: De frica, da...Stiu ca-s un mic dictator, rugati-va sa nu ma joc de-a politicianul cand m-oi face mare.

| MidnightLady a răspuns (pentru Hombre):

Bine, tovarase, si mie ce trebuie sa-mi functioneze in preajma frumosului? Io voiam o explicatie mai pe intelesu' meu, asa, de soaima a patriei. laughing

| anonim_4396 explică (pentru MidnightLady):

Uratenia a pus capac tampeniei. Am reactionat si eu...
P.P. Cand cineva este vadit urat, trebuie spus!

| luana1 a răspuns:

Ce fain e la gradina zoo!

| anonim_4396 explică (pentru luana1):

Te-ai cazat de mult acolo?

| luana1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu,am fost in vizita! Cel mai mult m-au impresionat maimutele care viseaza sa evolueze.

| Holocaust a răspuns:

Hahahaa.You've made my day. laughing
Hai c-am râs.Sunt de acord cu tine.Mai sunt persoane de-astea care se cred 'buricul pământului',nimeni nu-i în stare să le contrazică...
Faza rea cu ăştia e faptul că le vine foarte greu să accepte adevărul, cum i-ai zis tu tipei că e urâtă şi proastă, iar ea a aruncat cu telefonul după tine.Mi s-a părut normal ce-ai făcut.Nu poţi suporta la nesfârşit fiţele unei persoane.Iar dacă alţii preferă s-o pupe-n *undeva*, tac din gură.

| KyraW a răspuns:

Chiar vroiam sa-ti raspund la intrebare intrebandu-te de ce nu i-ai dat intre "laptarii" fiind sigura ca si ea ti-ar f dat la "mostenitori",dar disputa vostra e mult mai amuzanta rolling on the floorUite intrebarea mea catre tine:de ce brbatii vor mereu sa se muste intre ei? Puteai sa-l inviti la o cafea nene, si atunci nu mai iesea nimic, dar macar asa mai amuzati si voi pe cineva rolling on the floor

| Luori a răspuns:

Nu au cum sa recunoasca un lucru daca nu-l observa. Deasemenea, si altii pot crede lucruri asemanatoare despre noi, si sa considere ca suntem in aceeasi pozitie ca fata prezenta in situatia ta.
Deci, putem doar sa ne spunem o data parerea si inteligent din partea noastra ar fi nu sa incercam sa-i demonstram ca avem dreptate ( apropo, comportamentul fetei dupa ce i-ai adresat acele cuvinte a vorbit de ajuns ), caci ajungi la concluzia ca nu merita si ca nu poti ajunge unde vrei caci n-ai cu cine, ci sa ne indepartam de ceea ce ne irita/deranjeaza.

| Wehrmacht a răspuns:

Imi plac momentele tale de sinceritate...

| AlinaaAli a răspuns:

Foarte bine ai facut! si eu am momente de astea de sinceritate pura si nu prea reusesc sa imi controlez vocabularul indiferent de cine e persoana respectiva!
nu trebuia sa ii mai dai vreo doua pentru ca probabil i-a ajuns adevarul pe care i l-ai spus si a durut-o destul!
si unii,nu recunosc ca sunt... ceea ce sunt pentru ca asa vreau ei sau pentru ca nu sunt suficienti de destepti ca sa isi dea seama totusi cat de penibili sunt facand pe inteligentii si frumosii!
tipele astea care se cred asa frumoase isi permit o amarata de haina de firma ar trebui puse la punct, clar!
chiar mai vad cate una cateodata, cu o tona fond te ten si totul fals pe la sprancene si buzele de 2 kg si o fata de spart borccane care se rup in figuri si se cred buricul pamantului, si cum sa nu ii spui la aia cum e de fapt? trebuie sa le arate si la astea cineva care e de fapt dealitatea!
foarte bine ai facut!

| MâţulMov a răspuns:

Pai daca e de ''bani gata'' crezi ca mai trebuie sa recunoasca ceva?

| DAS a răspuns:

Sunt ipocriti.

| notatrol a răspuns:

Because you touch yourself at night.

| anonim_4396 explică (pentru notatrol):

So what? I touch (and more than that) your mom too.

| notatrol a răspuns (pentru anonim_4396):

Mmm, acum imi dau seama de ce mormantul ei era prospat sapat.

Si, te oftici? laughing Nu mai stii sa scrii in limba lu' Cromwell? laughing Loser!

| notatrol a răspuns (pentru anonim_4396):

Razi tu dar tot necrofil ramai...

Si, te oftici? Simbol al agramarii ce esti big grin

| TotLora a răspuns:

De ras nu cred ca te-ai facut tu. Nu recunosc pentru ca nu realizeaza ca trebuie sa schimbe ceva la ele si daca mai vorbim si de persoane care au o stare materiala peste limita care iti ofera un trai decent alea clar se cred buricul pamantului si nu accepta ca sunt inculte. La faza cu urata cred ca puteai si tu sa te faci ca nu observi asta si sa nu-i arunci in fata acel cuvant.
Oicum, noi sa fim sanatosi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca s-au mintit pe ei insisi crezand ca sunt mai mult decat ceea ce sunt. Multi nici nu constientizeaza cum sunt deoarece mintea lor e prea scurta; nu pot sa-si recunoasca adevarata identitate!