Esti singurul care gindeste asa dar si singurul impotent de pe aici. Apuca-te de versuri sa vezi cite vor f...e si cite vor poezii.
Tu ori n-ai cu ce...ori n-ai cu cine. Dar nu stiu de ce am un sentiment că eşti fan Redtube.
Suntem facute de asa natura incat intr-o zi sa avem senzatia ca suntem o parte intr-un intreg si ca cealalta parte ne va face implinite. De ce ti se pare tie ca o femeie este umilita atunci cand se implica intr-o relatie cu un barbat pe care il iubeste? Inseamna ca ai o conceptie gresita asupra a ceea ce inseamna comportamentul celor doi cand ei formeaza un cuplu. O femeie este umilita atunci cand nu este respectata, cand in familie nu are niciun cuvant de spus, cand este o sluga, de-a dreptul. Asta poate era odata, demult. In ziua de azi femeia este independenta in multe cazuri; are dreptul sa decida in multe momente din viata cuplului. Este respectata pentru ca ea poarta si aduce pe lume copiii. Este admirata si recunoscuta ca fiind sexul frumos. Are dreptul la opinie si este libera sa isi demonstreze talentele si asa mai departe. Nu mai este aceeasi femeie care mesteca toata ziua in oale, schimba scutece si avea grija ca mancarea sa fie calda cand barbatul venea acasa. Sunt multi barbati care admira o femeie inteligenta, frumoasa, de caracter, cu principii sanatoase. Iar cand acea femeie apartine unui barbat, el nu o considera neaparat ca pe un bun, el nu este un posesor, ci se considera norocos. Iar femeia nu se simte posedata, ci admirata si incurajata. Faptul ca in viata de cuplu sunt momente intime ( ca sa nu ma exprim ca tine) nu este un moment de chin sau de umilinta nici pentru femeie, nici pentru barbat. Doar in cazul unui viol se poate spune ceea ce ai scris tu: atunci intr-adevar nu este respect, iubire si niciun altfel de sentiment fata de acea femeie. Dar in momentul in care tot ceea ce se petrece este cu acordul ambilor, atunci nu poate fi vorba de altceva decat de implinire.
Am o intrebare pentru tine: in momentul in care tu, ca barbat vezi o femeie care convine perfect cerintelor si asteptarilor tale si o iubesti, nu iti doresti ca ea sa fie partenera ta? Banuiesc ca da. Si atunci inseamna ca esti posesiv cu ea? Nu, inseamna ca o iubesti si o respecti si mai departe, nu? Si atunci de ce s-ar simti umilita acea femeie din moment ce se simte bine cu tine si nu se simte proprietatea ta, ci egalul tau? Sau cumva, ca sa poti continua sa o admiri in continuare ar trebui ca ea sa ramana mereu distanta fata de tine si singura? Ai putea sa o iubesti toata viata asa? Cred ca fiecare om care iubeste, isi doreste apropierea fata de acea persoana, nu departarea.
Pe de-o parte inteleg ceea ce vrei sa spui, dar nu sunt de-acord cu tine.
Am auzit odata despre un tanar ( nu stiu daca este fictiune sau realitate) care era foarte sarac, nu avea o pozitie sociala buna, nu avea o educatie asa cum trebuia, nu avea o familie cu care sa se mandreasca, etc. Si intr-o zi s-a indragostit de o fata foarte bogata, implinita din toate punctele de vedere: profesional, material, frumoasa, adica exact inversul lui. Iar ea a acceptat sa ii fie partenera lui. Dupa un scurt timp, el a parasit-o si toata lumea a fost foarte mirata de reactia lui. Putini au fost cei care au inteles ca faptul ca ea s-a plecat la nivelul lui acceptand sa formeze un cumplu cu acesta, acest fapt a facut ca el sa nu o mai priveasca ca pe inainte. El a dispretuit-o pentru ca s-a plecat la nivelul lui; prefera sa o admire de departe, sa viseze la ea, dar orice apropiere fata de el, pentru acesta insemna un motiv de a o dispretui.
Si totusi, suntem facuti sa fim impreuna: barbati si femei; si daca asta ne-a fost menirea, nu vad de ce ar fi un motiv ca barbatii sa ne dispretuiasca iar noi, femeile sa ne simtim umilite.
Aveam nevoie sa aud alte pareri ca sa inteleg mai bine ce nu inteleg.Sa stii ca m-ai pus pe ganduri.Am sa meditez asupra a ceea ce mi-ai zis.Ms. de raspuns.
Ma bucur ca te-a 'miscat' mesajul meu; asta este chiar felul meu de a gandi. N-ai pentru ce...
Pai nu cred ca vreo femeie inteligenta accepta sa fie regulata. E amuzant ca spui ca daca ai fi femeie ai trai oata viata singur. Eu nu vreau sa fiu cu cineva, nu vreau sa fiu legata de nimeni si nici sa port cuiva grija. Eu sunt mai degraba cea ce vrea doar distractie si nimic mai mult. Iar daca cineva ar incerca sa ma reguleze cum ai spus tu, ar avea de a face cu pumnii mei, pentru ca nu voi permite nimanui niciodata sa ma controleze. Este pacat totusi ca exista multe femei care isi acepta infetioritatea in fata barbatilor si se lasa badjocorite. Nu imi va fi niciodata mila de femeile batute de soti sau de cele violate sau mai stiu eu ce altele de genul, fiindca si ele sunt vinovate ca nu au fost in stare sa se apere. Si inca ceva, legat de Creator, nu cred ca vei reusi. Astea sunt doar ideile mele...
Faci foarte bine ca gandesti asa si ca actionezi in acest mod.In felul asta nu vei avea probleme.Nici eu nu ma vad cu familie si copii. La partea cu femeile care nu se apara in fata barbatilor care vor sa le faca rau aici tine de insufiecienta forta fizica a femei si cam din punctul asta de vedere ar fi singurul semn de inferioritate al femeii fata de un barbat in rest la partea spirituala sunt egali.Un corp fizic de femeie (o femei in carne si oase) are atat energie masculina in ea cat si feminina la fel si un barbat in carne si oase.Ideea este ca ambele parti yingul si yang trebuie sa fie in echilibru, armonie si respect.Mie imi lipseste partea feminina (nu am dezvoltat-o femeia din mine )dar mi-am dezvoltat foarte mult partea masculina, de-asta caut feminitatea.Eu nu sunt de parerea ca femeile sunt inferioare in fata barbatilor.Raul exista atat la femei cat si la barbati la fel si binele.Sunt egali si se completeaza.Am o profunda admiratie si respect fata de femei (in mare parte exceptie facand alea rele) si consider ca o femeie trebuie respectata, admirata si protejata...Ii reciti poezii, o admiri, ii daruiesti flori, ii canti, dansezi cu ea...siu lucruri din astea finute si frumoase. Din pacate nici o femeie nu ma vrea si nu ma accepta.Sunt un demodat poate.Un ratat.Un nenorocos ca mine ( la femei) nu are noroc la femei, caci femeilor le plac aia duri si cu foarte multi bani.Toate vor bani si iar bani, materialsim.Pur si simplu nu am noroc la femei.Or o fi din cauza ca nu sunt dur, poate si insensibil, sau cum or mai vrea ele.Nu am intanlnit femeia potrivita : o femeie buna, cu suflet cald, frumoasa, cuminte, desteapta si care sa ma aprecieze si sa ma respecte. am avut parte numai de femei rele. Tot astept, de multa vreme in sepranta ca voi intalni si eu o femeie calumea cu un suflet bun asa ca mine.Dar nu vine nciodata.Am sa renunt la idee.Nu mai are rostul sa mai sper.Nu imi este dat si nu sunt facut pentru "implinire in dragoste"(vis..si nimic mai mult de care nu ma voi bucura niciodata). Am sa depun celibat pentru totdeauna.Nu are rostul sa ma mai lupt si sa mai sper.Eu de catele, curve, femei rele si materialiste sunt satul.
Pai...imi pare rau pentru neimplinirea ta. Totusi nu cred ca trebuie sa cauti feminitatea, e ciudat. Ramai tu si atat. Si sa nu mai cauti iubirea sau chestii de genul asta, fiindca nu o sa o gasesti niciodata asa. Te va lovi ea fara sa iti dai seama.
Pentru ca multe femei fara barbati nu pot supravetui nu am crezut pana nu mia confiramat realitatea, femeia e dependenta de barbat financiar
Cunosc femei independente financiar care nu depind de alti barbati financiar, femeii cu o cariera de succes, independente, puternice si foarte ambitioase dar singure. au pus cariera pe primul loc si le admir pentru asta.Ai dreptate exista si dalea.Nu ca ar fi ceva foarte rau.Acum depinde de la femeie la femeie.Altele vor si cariera si barbat.Altele vor sa fie singure si carieriste.
Ce ar fi sa ne faci tu sa intelegem urmatorul " paradox" :" ella20 intreaba: " asta, daca nu ma insel e nick de fata; "Eu daca as fi femeie as trai toata viata de unul singur. " Astept raspuns!
Acum, in partea a doua vreau sa intreb inca ceva : daca femeia e cea "regulata" iar barbatul cel care o "reguleaza"; ea primeste si barbatul ii da, atunci cine de cine se foloseste?
Da frate dar exista si foarte multe femei carora nu le place deloc asta.Chiar daca sunt respectate si admirate nu le place sa aiba contact sexual cu un barbat.Nu sunt femeie.Sunt barbat. Daca o femeie mi-ar cere asta normal ca i-as oferi,(daca nu as mai fi timid sa zicem ) doar daca i-ar placea.Dar prefer mai degraba saa le admir si sa nu le ating desi tentatia e mare, plus ca ma impiedica timiditatea asta (boala grea) sa fiu cu o femeie si alte piedici.Nu este asta nickul meu adevarat.Dar sa zicem ca am stat prin unele femei feminste care nu accepta sub nici o forma sa aiba contact sexual cu un barbat. De fapt ele sunt impotriva barbatilor si ii cam urasc din anumite puncte de vedere.Barbatul ofera asa este, femeia primeste, respectul trebuie sa fie reciproc intre amandoi, exista femei foarte rele care isi bat joc de tine cand te vad ca esti bun si finut dar de cealalat parte exista si barbati rai care nu respecta unele femei (chiar si cele bune si demne de admiratie) care nu merita asta si le violeaza.Eu asta nu suport si ma supara pe mine lucrurile nedrepte.O femeie buna, desteapta si cuminte trebuie respectata si admirata si nu violata si alte lucruri rele le fel si un barbat bun si venerabil, inteligent etc.Eu ce nu inteleg? De ce se intampla ca unele femei bune si demne de respect si amdiratie, cuminti etc (adica necurve) sunt violate, batute si altele asemenea cand nu merita? si de ce acei barbati buni si venerabili etc (care merita respect) sunt batjocoriti de unele femei rele. Nu ar fi corect si drept si o patesca aia rai (fie femeie fie barbat ) care fac rau?
Eu cunosc o femeie care se incadreaza perfect in descrierea ta si o admir foarte mult pentru a pus cariera pe primul rand si a a reusit sa ajunga exact acolo unde a vrut... nici eu nu ma vad in viitor o femeie sacrificata, neingrijita sau supusa.nu-mi place sa imi spuna cineva ce am de facut sau sa imi impuna reguli.MAI DEGRABA "FOREVER ALONE" DECAT ASTA.Si apropo: mai sunt si relatii in care femeia decide iar barbatul e cel care sta in umbra. Femeile care accepta sa fie controlate de un barbat (sau chiar batute, stiu si multe cazuri din astea) nu au aspiratii de la viata, nu-si cunosc adevarata valoare
In intrebarea ta ai redus o intreaga dorinta la un simplu act fizic. De acord, femeia trebuie respectata, admirata, dar barbatul de ce nu? Eu sunt femeie, muncesc, sunt respectata, iar faptul ca acasa ma asteapta doua brate calde ale unui barbat care ma iubeste si mi-a pregatit cum a stiut el o tigaie de cartofi prajiti, o mamaliguta si o muratura, ma face slaba, proasta sau mai putin respectabila? Sau nu. ar trebui sa bag 12/24 la munca, 18/24, daca tot n-am pentru ce veni acasa, sa comand repede mancare ca de facut nu am timp.
Mai apoi... ca sunt iubita se datoreaza si mie, pentru ca cel pe care aleg sa-l iubesc nu ar iubi o femeie care nu se respecta, nu ar iubi o femeie care nu stie sa se organizeze, nu ar iubi o femeie care nu stie sa arate ca e femeie. Iar un barbat care apreciaza toate astea merita sa fie iubit de mine. Sa ajungem si la actul fizic, pentru ce sa-mi refuz o placere? Face rau aproapelui meu? Nu! Face cuiva rau ca vreau sa ma trezesc in bratele ce ma incalzesc intr-o noapte de iarna? Imi fac mie rau ca dau ocazia unui barbat sa simta ca ar conta pentru cineva? Bullshit. O umilinta e pentru acea femeie care munceste 12/24, vine acasa si o ia la trante barbatul ca nu are si coniac la mancarea pe care o face ea repejor intr-o ora ca nu cumva dumnealui sa se ofenseze si sa-i spuna ca nu o reguleaza pe stomacul gol. O umilinta e sa se lase regulata, sa i se spuna ca e iubita si sa i se dovedeasca asta dupa vreo doua ore cand el are chef sa fumeze si o trezeste sa se duca dupa tigari si o asteapta cu cateva perechi de palme, poate pumni, ca a intarziat cine stie cu cine.O umilinta e sa accepte scuzele lui insotite de explicatia '' Iarta-ma dar nu m-am putut abtine, vad negru cand ma gandesc ca ai fi cu altul" Bullshit again.O umilinta e sa se lase conditionata, sa i se spuna ca ''Daca nu faci cutare si cutare inseamna ca nu ma iubesti" Asta e relatia care nu are sens pentru mine, nu faptul ca imi vine sa-mi mananc barbatelul cu tot cu haine si sa nu ma mai satur de el atunci cand vad ca ma devoreaza din privire.