| Accero a întrebat:

Intrebare complexa :"Ce sunt prietenii?

21 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Prieteni sunt cei mai apropiati dusmani. laughing

NOname
| NOname a răspuns:

Fiinţe în compania cărora ne simţim liberi, care ne acceptă aşa cum suntem şi ne rămân loiale (evident, şi viceversa).

NOname
| NOname a răspuns:

...cel mai des se întâmplă să fie patrupede.

| floresdemayo a răspuns (pentru NOname):

Răspuns de milioane.

Melodia ta ma face sa plâng...

Uite aici ceva drăgălaș: http://www.youtube.com/watch?v=8t4ZynqNviw&feature=related

| NOname a răspuns (pentru floresdemayo):

Http://youtu.be/1DxjoE6FHE0
În era internetului până şi animalele s-au mutat în virtual.
Al tău încă nu are un cont pe facebook?

Nu, îi fac pe TPU, îl multiplic și-l pun în locul fundițelor laughing!

| morningstar a răspuns:

Imi place sa definesc prietenii prin doua citate care suna cam asa ( ma refer la adevaratii prieteni):
"Prietenii adevarati sunt cei care raman cu tine atunci cand aplauzele se termina, se trage cortina si se stinge lumina..."
"Prietenii adevarati sunt cei pe care ii chemi sa fie alaturi de tine atunci cand te bucuri; iar cand ti-e greu, vin nechemati..."
*nu-mi aduc aminte sursa sau autorul.

| FerLin a răspuns:

Prietenii sunt acele persoane alaturi de care iti traiesti clipele de prietenie din viata ta.
Stii tu vorba aceea, "Nu exista prieteni, exista doar momente de prietenie."

| pyma a răspuns:

Gură de aer.

| Graphee a răspuns:

- Eu cred că prietenii sunt acele ființe de care suntem legați prin anumite sentimente și aspecte. "Prietenia înseamnă un suflet în două trupuri – Aristotel".

Numai bine.

| Purec a răspuns:

Prietenii sunt acele persoane care profita de tine daca se intampla sa nu ai dusmani care sa o faca.

Am o singura prietena care mi-a fost alaturi mereu...

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Blestemat e omul care se increde in om, aici vine si categoria prieteni...nu putem sa ne incredem in nimeni.

| LoveToHate a răspuns:

Niste oameni de care trebuie sa profiti.

| asdfghjklqwertyuiopzxcvbnm a răspuns:

Jucarii de plus [ pedobearrrrr]

Răspuns utilizator avertizat
| Accero explică:

Sunt lamurit din raspunsuri ca exista tipuri de persoane :ipocriti ca acceia care cred ca cel mai bine e sa profiti de prieteni, Loiali, nepasatori si pur si simplu bunii, dar tot nu imi dau seama ce defineste un adevarat prieten... si nu inteleg caci nu am vazut raspunsuri asemanatoare sau ceva care sa imi rezolve nelamurirea.

| vRawr a răspuns:

Prietenii sunt niste viitori dusmani care-ti cunosc slabiciunile.

| FunDa a răspuns:

Sunt acele persoane care iti sunt alaturi, te lauda cand faci un lucru bun, te indruma cand gresesti, ..Sunt cei care nu profita de tine si mereu sunt langa tine la bine si greu happy