Cauza existentei mele este nasterea Scopul pentru care exist nu stiu sa am unul anume, as vrea sa imi termin studiile sa dau la o facultate, sa imi gasesc de lucru, sa calatoresc, sa intemeiez o familie poate mai tarziu etc. . Consider ca fiecare are motivele lui subiective pentru a traii, cu totii avem planuri, dorinte si conceptii despre viata fie ca e vorba despre atei sau teisti; nu as putea spune ca viata are un scop exact pe pamant, natura ne-a dat viata si tot natura ne-o ia, noi avem nevoie de ea ca sa supravietiuim, ea nu are nevoie de noi din pacate si ar trebui sa acceptam asta.
La o intrebare proasta iti dau un raspuns prost: Da ce te intereseaza de mine? Treaba mea si nu a ta, draga modestule.
Exist ca să mănânc.
Scopul vieţii: să mă distrez cât mai mult.
Nu ştiu. Spune tu.
Daca esti ateu inseamna ca nu ai un scop in viata? foarte stupida aceasta intrebare. parerea mea.
Scopul meu în viaţă nu este să citesc întrebări de joasă speţă ca aceasta dar din păcate fac şi asta. De ce? Nu ştiu dar te voi evita de-acum înainte.
Mai citeşte câte ceva şi apoi revino.
Sa'l creem pe Dumnezeu!
Te astepti sa stim adevarul absolut doar pentru ca nu credem in d-zeu.
De ce crezi ca un Ateu iti poate raspunde la intrebarea asta?!
Care este cauza ta pentru care existi? "tu fiind credincios "presupun"!>
Cauza este aceeasi ca si pentru teisti: m-am nascut. Sau teistii sunt generatie spontanee?
Iar scopul meu in viata, chiar nu te intereseaza pe tine. Oricum, cu siguranta nu include interactiunea benevola cu persoane aflate pe diferite niveluri ale stupiditatii.
Modestule ai dat-o in bara ca si mine nu-i mai supara pe atei ma.ca nu-si mai incap in piele de bucurie ca nu-i comanda nimeni lasa-i in plata Domnului!
Cauza pentru care exist eu este aceeasi ca si cauza pentru care existi tu: penisul barbatului a ejaculat in vaginul femei, spermatoidul a fecundat ovulul rezultand zigotul. pentru alte detalii cauta si tu un manual de biologie.
Scopul vietii este sa nu cred in Dumnezeu.
viata exista pe terra pentru ca unicornul albastru a creat-o.
Nu au un scop in esenta, dar totusi ar exista unul, perpetuarea speciei, in rest un mare vax.