| MariusDumitru92 a întrebat:

Întrebare pentru atei:
Cum au apărut căi biochimice, care implică mai multe enzime ce lucrează împreună în succesiune? Fiecare cale și nano-mașină necesită mai multe componente proteice/enzime pentru a funcționa. Cum au creat accidentele norocoase chiar și una dintre componente, să nu mai vorbim de 10 sau 20 sau 30 în timp, adesea într-o secvență programată necesară.

11 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Nu a fost nici un accident, nici norocos nici de alta natura. Orice este viu, sa derulat pe conditiile existente, deci nu-i vorba de accidente.conditiile existau, ca urmare daca tu ai vin si sifon la indemina ce faci?
Pai faci sprit nu laughing prost sa fii sa le lasi asa separate.Bine daca vrei sa stai la povesti si sa lungesti,deci timp a fost din belsug,asa ca n-a fost vorba de nici o intimplare norocoasa.
Daca ai prune si cazan ce faci? Pai faci tuica,deci componentele alea existau,asa cum exista vita de vie si existau oale de lut de care or fi fost, aia au pus struguri in oale, au uitat de ei, aia se facu must, apoi vin si uite asa vazu Dzeu ca vinul e bun laughing asa trecu o seara si o zi, asta fuse ziua a 9a laughing
Faptul ca uitat aia strugurii in oala,n-a fost intimplare,aia au fost pusi acolo constient,plus ca existau,chiar daca sa zic nu iar fi pus careva,poate sub un butuc de asta de Merlot laughing ajunse ceva argila,care de la ploaie,vint,animale,veni un dinococozaur si calca in rahat laughing adica in acea argila,merlotu scutura boabele in urma aia,se facu vin,apare Adam care fugea de stiu si eu ce sfint de asta,il cautau aia sa il imbrace sa nu mai umble dezbracat cu scula saltind laughing asa cazu Adam cu scula,scuze,cu gura direct in merlotu ala,asa vazu el ca vinu este bun laughing
Asa mai trecu o seara si se facu dimineata,Adam nu mai stia cum ajunse acolo de mahmur ce era.
Apoi s-a dus a luat o urma de dinozaur cu merlot in ea,ia duso lu Dzeu.
Ala furios la culme,sa il certe,dar cum fusese sedinta inainte,nu bause nimic nici Dzeu asta si ia urma aia si o bau toata.
Asa scapa Adam de toate belele laughing de atunci na mai auzit nimeni de Dzeu,asta pana la everi, lau dezgropat aia cand au fost sclavi la egipteni, sapind sa faca Sfinxul asa au dat de Dzeu care cazuse acolo beat mort laughing
Componentele de care spui tu erau, ori daca au aparut pe rind, cele aparute primele au trebuie sa astepte aparitia altei componenta., exact asa cum a trebuie Dzeu sa astepte venirea evreilor apoi a ta laughing

| Wr3nch a răspuns:

Oare cum... o fi fost prin... evolutie?

https://elifesciences.org/articles/28468

| MariusDumitru92 explică (pentru Wr3nch):

Dumnezeu nu are nevoie să aducă totul la existență printr-un proces lent și sângeros. Dumnezeu creează totul instantaneu. Este adevărat că Dumnezeu nu a creat sute de specii de câini la început, dar a lăsat posibilitatea de diversificare a speciilor. Asta nu însemna că un câine devine altceva, rămână tot câine, dar arată diferit.

| doctorandus a răspuns (pentru MariusDumitru92):

Cainii sunt lupi domesticiti, mai fraiere. Cainii si lupii sunt aceeasi specie, pentru ca impreuna fac urmasi fertili.

| MariusDumitru92 explică (pentru doctorandus):

Nu te supăra... unde am spus eu că lupii sunt altceva decât câini?

| relian a răspuns (pentru MariusDumitru92):

laughing Daca lupii is ciini,eu is popa,din ala ortodox laughing atit tu cit si alantu doctorandus,bagati din topuri.

Deci sa inteleg ca un lup poate sa fie domesticit? Eu nu am auzit asa ceva niciodata, daca voi ati auzit, ia bagati, macar mai aflam si noi ceva nou.
Afla ca lupul este lup si ciinele este ciine, deci is 2 specii diferite. Aaaa ca au avut cindva un stramos comun,asa si noi avem stramos comun,sau se spune ca am avea cu primatele,dar asta nu inseamna ca omul sau maimuta e acelasi lucru, specie, ce or mai fi.

Deci inainte sa bati gardu, mai cauta, hai baga lupu ala care a deventi ciine sa il vedem si noi laughing

| gabicoo a răspuns:

Băi tu iar nu ți-ai luat tratamentul?
Vezi să nu ieși pe stradă și să te apuci de măcelărit atei!
Lasă biochimia și ia-ți pastilele!
Te rugăm frumos!

| MariusDumitru92 explică (pentru gabicoo):

Discut doar cu oamenii pregătiți d.p.d.v intelectual. Restul să se abțină!
Iau în seamă doar răspunsurile care sunt pe subiect.

| gabicoo a răspuns (pentru MariusDumitru92):

De ce ar discuta niște oameni pregătiți cu unul care manifestă tot felul de dezechilibre?

Recomand membrilor comunității TPU fie să-ți răspundă la mișto fie să nu-ți răspundă!

| MariusDumitru92 explică (pentru gabicoo):

Hmm...interesantă modalitate de a te eschiva. Când realizezi că ești prost începi să îți jignești interlocutorul și să îl batjocorești. E tipic pentru un ateu.

| gabicoo a răspuns (pentru MariusDumitru92):

Omule înțelege că ai nevoie de tratament!

Și care dintre lămpile ce-ți filează în mansardă a ajuns la concluzia că eu sunt ateu?
E problemă de electronică nu de biochimie!