| DorelSudoru a întrebat:

Intrebare pentru. atei: Daca vi s-ar intampla o minune (ati scapa dintr-un accident foarte grav fara nici o rana sau cineva drag ar avea o sansa de 1% sa traiasca si 99% sa moara) ati considera coincidenta sau v-ati pune un semn de intrebare?

Răspuns Câştigător
| Bunny a răspuns:

In mod real nu cred ca ar supravietui cineva cu 1% sanse sa traiasca.Si chiar daca printr'o minune ar supravietui, ar fi o singura persoana pe cand alte milioane mor.Nu ar fi nici un semn de intrebare.Fiecare cu viata lui si ce i se intampla asta e. Cum ai putea sa crezi in asa-zisul "Dumnezu" cand nu e deloc dreptate nicaieri? Sunt atatia oameni care nu au nici macar o sansa in viata(se nasc pe strazi si tot acolo mor, sau foarte bolnavi etc). Unora li se distruge viata fix cand se simteau impliniti.Se poate intampla orice, oricand.Sunt multi care se nasc bolnavi(cu handicap) si nu au nici macar sansa sa traiasca 1 minut o viata normala si cum ai putea sa mai crezi in Dumnezeu? Unde e egalitatea? Daca ar exista ar fi mai drept cu fiecare nu ii "Creeaza" si apoi ii lasa de izebliste.Eu stiu pe pielea mea(am un caz in familie) si e foarte greu.Pana cineva nu trece prin asa ceva nu ar avea cum sa inteleaga.Si uneori cand se mai intampla"miracole" e doar odata dar tragediile altor milioane chiar miliarde de oameni nu se pune la socoteala?oh go on In fine... e doar parerea mea si nu am nimic cu cei care cred in el. happy

32 răspunsuri:
| g3orgiana16 a răspuns:

Ambele :d

| Angel0 a răspuns:

Nu exista coincidente.Nu-mi pun semne de intrebare.Nu-i sunase inca ceasul.Mai incearca. Esti pe drumul cel bun.