Cred in existenta virusurilor, asta de pe la tv nu stiu daca e ceva nou, sau vreo prosteala a oamenilor. Virusul gripal, ala vechi si "normal", e tot coronavirus, ca-i rotund, ca o coroana, si si ala a cauzat moartea multor oameni, acum parca traim in bancul cu doctorul care stia doar de limbrici; in banc toti aveau limbrici, de prin martie toti mor de Covid.
Referitor la a 3-a intrebare, un organism puternic poate tine sub control multe microorganisme. Organismele noastre contin foarte multe virusuri, ciuperci si bacterii; unele ne sunt de folos, altele nu, dar pe cele din urma a invatat sa le stapaneasca. Pe amerindieni microorganismele europenilor i-au omorat, nu armele. Europenii erau imuni la ele, dar pentru amerindieni erau noi, si multe, de asta au venit oamenii acum cu masurile "anti covid", si pomenesc des de asimptomatici, ca ei cara virusul catre cei slabi, care, poate, n-o sa ii faca fata, de asta daca ai in familie persoane batrane sau bolnave, tocmai pentru ca nu se stie daca e adevarat sau nu cu noul timp de coronavirus, ar trebui sa ii protejezi pastrand distanta, ca virusul e prea mic sa nu treaca prin masca.
Nu stiu ce medic esti tu,dar te intreb atat, ai folosit vreodata un microscop electronic? Pun pariu ca nu, asa ca poti tu sa fii mama medicului ok?
Nu imi zi mie de povesti doctori bla bla, daca esti doctpor ce? Asta inseamna ca stii ceva? Pai tu doctor maicata doctor, ambii nu ati folosit microscopul mai mult decat am facut-o eu, asa ca nu te baga unde esti pe dinafara.O zi buna.Esti praf cu toata medicina ta
Lilith33 întreabă: