anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrucat, rubrica stiinta si filozofie, face obiectul unor mari neintelegeri, dispute si chiar conflicte scrise pe site sau in privat, propun scoaterea acestei rubrici din lista intrucat nu aduce pacea, ci sabia, si nici ajutorul, ci dezbinarea.totul sau in proportie de 80 %este doar religie, deci cearta si conflict, consider ca, aceasta contravine telului acestui site.aceste probleme se rezolva in confesiuni religioase si nu intr-un site laic.astept pareri.

Răspuns Câştigător
| Hombre a răspuns:

Si Tepes mai trase o teapa. Salut amice.Si tu ''iubesti galceava".

15 răspunsuri:
| 16.laura.16 a răspuns:

E alegerea fiecaruia ce sa raspunda si la ce intrebari.
Poate pe unii, aceste raspunsuri pe care le vor da intrebarilor religioase ii vor ajuta sa-si contureze identitatea religioasa.Si nu e scopul site-ului de a da si a primi ajutorul?

soothe
| soothe a răspuns:

Religia face parte din viata noastra. Intr-un site religios nu poti discuta liber, ca pe TPU.

| daddy a răspuns:

De ce sa o scoatem?
ca nu se pun numai intrebari religioase aici si se pun si despre stiinta
plus ca ar trebui cei care pun intrebari sau raspund la aceasta rubrica sa invete sa se stapaneasca si nu sa intre in acele conflicte sau neintelegeri
daca tu nu vrei este alegerea ta nu te obliga nimeni

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Exact cum ma asteptam.si de la cei ce iubesc cearta. dar am si un sfat pentru cine vrea sa-l inteleaga.in privinta mantuirii, vorbiti ultimii, si taceti primii.este o invatatura folositoare.

| Roby67 a răspuns:

Eu propun sa se faca o rubrica "Religie" in care toti care vor pot sa comunice; sau sa se certe, cum vor ei.

| Vizitiul a răspuns:

Mi-e indiferent! "Daca nu-mi place mirosul nu gust!"

| Eron a răspuns:

Stiinta si filozofie e cea mai tare rubrica de pe TPU, iar tu vrei sa dispara? Doar acolo pot sa discut si eu pe anumite subiecte interesante. Daca nu iti place, nu intra pe sectiunea aceea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu neaparat. Un om care stie sa foloseasca aceasta rubrica va sti sa tine echilibrata balantawinking.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Dar mi se pare chiar absurd! In fond, daca vrei sa eviti certurile de la categoria cu pricina, n-o mai accesezi si gata.
Eu, de pilda, nu intru niciodata in categoria "dragoste si sex" pentru ca nu ma intereseaza catusi de putin tribulatiile amoroase si dimensiunile anatomice ale pustilor teribili de 8-9 ani.

| liviu00 a răspuns:

@Tepes
Stii ce este curios? Ca la fiecare intrebare a mea legata de religie, ai aparut si tu cu un raspuns. Evident, contradictoriu. Ceea ce pe mine unul, nu ma deranjeaza.
Acum insa, apari cu o tentativa de conciliere. Dupa atatea discutii in contradictoriu pe care le-ai purtat, doresti sa pari pacificator. Scuza-ma ca-ti spun, dar miroase a ipocrizie.
In alta ordine de idei, o discutie bazata pe argumente nu poate sa fie altfel decat incitanta. Problema apare cand anumite persoane sunt incapabile de a intelege anumite argumente ori sa isi argumenteze punctul de vedere.
PS: discutiile in contradictoriu mentin traficul pe site.

| 非有神论者 a răspuns:

Cineva a propus o noua categorie: Religia. Sustin acel raspuns pentru ca religia nu prea are de a face cu Stiinta si Filosofia si sunt multe subiecte fascinante care s-ar pierde in alte categorii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tepesule dar de ce e cearta si gilceava? E dezbatere in toata regula. Tu cum mi-ai raspuns la intrebarea mea? Cu incertitudinea faptului de a nu sti daca esti intr-un film sau nu.Adeca, cu alte cuvinte, eu as fi parasit tarimurile realului si am intrat in cele ale imaginatiei.Brfavo tepesule iubitor de pace.Sa vezi ce-ti fac.

| Parintele a răspuns:

Imi pare rau, dar observ ca ai acel spirit de oaie credincioasa draga tepes. De ce nu mergi pe un site crestin sa fii in turma ta pascand ignoranta fericit? Sigur nimeni nu-ti va tulbura gandurile cu aceste blasfemii de pe TPU pe un site religios.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat