Felul 1: Ciorbă/borş de pui.
Felul 2: Pui cu smântână ŞI cartofi prăjiţi cu garnitură de peşte prăjit (dar peşte fără oase) - din simplul motiv că eu mănânc mult tot timpul şi deci nu văd de ce-aş face notă discordantă la ultima masă.
Felul 3: Un tort imens cu frişcă şi cremă de vanilie, cremă de ciocolată şi bucăţi de portocale/mandarine prin blat. (blatul de pandişpan neapărat!)
De ce acest meniu? Din simplul motiv că astea sunt mâncărurile care îmi plac cel mai mult şi sincer nu sunt foarte bucuros că nu pot mânca acelaşi lucru mereu, dar caut constant să am măcar unul din astea 3 în fiecare zi.
As prefera sa ma rog lui Dumnezeu sa imi ierte pacatele si sa ma mantuiasca. Locul unde imi voi petrece vesnicia este mult mai important decat o mancare buna.
Felul 1- Şampanie.
Felul 2- Vin.
Felul 3- Vodka.
De ce? Pentru că-mi va fi "sete" după ce voi muri.
@Flav- CAVOU - rece ca mortul.
Ema a raspuns foarte bine dar intrebarea are alta "directie" asa ca ma voi "destainui". Cred ca as dori o cratita foarte mare de coltunasi cu cartofi (cacofonie inevitabila) ca la mama acasa si 2 kg iaurt natural si bine facut iar ca desert un tort de mascota.
CIOCOLATA, ARDEI IUTI, CIOCOLATA! (Vreau sa mor fericit.)
"Endorfinele sunt eliberate in prezenta luminii puternice, a anumitor alimente(ciocolata, ardei iuti (cu lor componenta numita capsaicina ce determina acea senzatie de durere) ), in cadrul exercitiilor fizice, in timpul rasului, in cadrul stresului sau activitatilor sexuale."
Felul 1 : rahat
Felul 2: rahat
Felul 3: rahat
Motivul: pentru ca mananc mult rahat! Tu ce ai manca? Hai, spune-ne...
Yummy! in sfarsit o intrebare pe placul meu
1 : supa de galuste facuta de mami neaparat.
2 : mancare chinezeasca!
3 : tiramisu
Palinca, votca si bere. Cate un butoi de fiecare. Apoi le-as face cinste paznicilor, poate poate reusesc sa-i imbat. daca se imbata si cad sub masa, poate poate am si eu o sansa sa evadez.
Daca ma prind iarasi si sunt pus pe scaunul de executie, comand vreo 200 000 tone de porumb romanesc, o tona de petrol romanesc si o tona de aur romanesc, caci stiu ca din pacate tara noastra nu produce atata.
Si daca totusi nu am scapare orice as face, comand friptura si impart la saraci, ca aia te mai pomenesc asa daca le dai ceva bun...
E un peste dala otravitor ce se manaca prin Japonia (nu ii mai stiu numele) Eh pestele ala l-as manca sa vad daca pot pacalii moartea de doua ori intr-o zi
Felul 1-o ciorba de burta(demult n-am mai mancat)
Felu 2-Carnita de pui cu piure
Felu 3-o budinca de ciocolata
@push2gl : Felul 1, 2 si 3.
Ce naiba, doar am scris in limba romana
Stie maica-ta sa faca prajituri de 3 feluri si sa ti le serveasca la masa de pranz?
Hmm... se pare ca in casele voastre se serveste un singur fel de mancare la masa de pranz.
Sa fiu eu singurul roman care isi permite 3 feluri?
Incep sa ma simt stingher
Ciorba de perisoare, spaghetti cu sos de rosii si ciocolata pentru ca sunt felurile mele de mancare preferate.
Cumva din prison break?) oricum felul 1:Carofi fierti felul 2lacinta felul 3:Inghetata
Felul 1: Paine prajita cu o salata de legume proaspete:rosii, castraveti, ardei rosii/verzi/galbeni, salata verde, ridichi, morcovi si ceapa verde.
Felul 2: cartofi prajiti cu peste la cuptor preparat cu vin alb.
Felul 3, sa fie desert! : un tort plin cu fructe de vara(capsuni, cirese, fructe de padure), multa frisca si decorat cu topping de fructe.
Hai ca mi s-a facut foame, sper sa pot dormi la noapte.
anonim_4396 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: