Daca acea persoana ajunge la standardele mele si este ceea ce-mi doresc, as ramane cu ea si pentru 100 de ani daca s-ar putea.
Sinceră să fiu, mie nu mi se pare aşa "uşor" - în a ţine/avea un "iubit pentru 20 de ani", sunt multe de spus aici sau de luat în calcul, cum ar fi: implicarea/responsabilitatea, respectul reciproc, încrederea, etc..., darămite (cu) "20 de iubiţi într-un an". Pfoai, cred că s-ar numi "bătaie de joc", gestul în sine, a schimba ca pe "şosete" - fiinţele.
Nu ai cum să ai 20 de "iubite" într-un an!
Sincer nici nu cred că aş fi în stare toată viaţa să iubesc 20 de femei.
Aaah... să am 20 de partenere diferite în pat într-un an... aia-i altceva. Să ies la un suc cu 20 de fete diferite - aia-i altceva! Dar 20 de iubite într-un an?! Sigur nu se poate.
O iubită pentru 20 de ani... ce frumos sună! Eu aş vrea şi mă ştiu în stare dar din păcate nu depinde exclusiv de mine şi nici exclusiv de ea. Sunt o grămadă de factori deşi eu cred că a doua varianta e mai uşoară, cel puţin în cazul meu.
Se pare ca pentru multi prima varianta e valabila ceea ce nu e bine deloc.Acum e la moda sa ai iubita in loc sa fie la moda sinceritatea, iubirea pe termen lung sincera si frumoasa.
Pentru mine ar fi de preferat sa am 20 de iubite timp de 1 an si una din ele sa fie fata care va fi acolo pentru macar urmatorii 5 ani.
Depinde de mai multe si in primul rand de cine suporta cheltuielile, toti/toate pentru unul/una sau unul/una pentru toti/toate.
Numai bine!
Cand este vorba despre 20 de legaturi intr-un an acestea nu mai sunt iubite ci dovezi ale nestatorniciei sau ale cautarii continue si fara rezultat.
N-am reusit inca nici una din performante. As rezolva intai cu prima si daca reusesc incerc si cealalta. E totusi chestie de compatibilitate si moment, pana intalnesti persoana potrivita nu zice nimeni sa nu te distrezi, dar cu grija sa creezi haos sau suferinta in jur. Iti dai seama ca am glumit mai sus Bucurati-va de viata, oameni buni!
@lidia_kim_nam_gil. Poti primi o corditza rosie cu buline albe intredeschise Pe care s-o sari pina la 30 de ani cind,
pauza
Pastrez finalul afirmatiei pentru mine
As alege a doua varianta doar daca acea persoana se comporta bine cu tine. Pot primi fundita te rog frumos.multumesc.
Iar cerşiţi fundiţă?!? Obsedaţilor...de parcă vă dă cineva bani pentru ele...
Şi ca să-ţi răspund la întrebare, Vali, prima variantă este mai uşoară pentru unii, pentru că o relaţie serioasă implică multe lucruri pe care unele persoane nu le înţeleg sau nu le acceptă. Celor care acceptă, probabil le este mai uşoară a 2a variantă...la fel cum îmi este mie. Am o relaţie stabilă de ceva vreme şi vreau să continue pentru 20 ani...ba nu, pentru toată viaţa.
Iubiti vin si pleaca... dar cand gasesti persoana potrivita poti sa iti petreci toata viata ta langa ea
dar pana atunci cauti si schimbi iubiti si iubite ca pe sosete
Lidia_kim_nam_gil, am observat ca majoritatea funditelor le-ai primit fiindca le-ai cersit. Daca cineva vrea sa-ti dea funda si raspunsul tau este pe masura, iti va da. Nu trebuie sa cersesti!
Prima varianta te duce cu gandul la aventuri si atat.
A 2-a varianta e o raritate, spre rusinea noastra: fete si baieti...
Tinerii din ziua de azi nu au respect pentru cel/cea de langa ea/el... totul se bazeaza pe sex, bani si haine.
Partea buna a faptului ca ai 20 de fete intr-un an denota ca esti viril (referindu-ma la sex), partea proasta e ca dupa o anumita perioada ajungi sa-ti cam para rau, sa pierzi un an pentru 20 de fete, cand poti gasi una si buna, dar bineinteles asta poate insemna si distractie, dar pana cand... vb aia: "Vremea trece..."
Un raspuns ar presupune multe semne de intrebare: Imi iau unul pentru 20 de ani, dar din anumite motive imi face viata un calvar. 20 de IUBITI intr-un an? Nu cred ca s-ar numi asa, deoarece 1 iubit nu prespune o relatie de cateva saptamani.
Hai fie: un iubit in 20 de ani. Macar as trai calvarul acasa, iar in lume m-as distra .
Eu sunt de parere ca decat sa ai 20 de iubiti/iubite si sa nu ti la nici unul/una mai bine ai rabdare si cauti o persoana potrivita pentru u, o persoana la care sa ti cu adevarat si sa tina si ea la tine.asa daca iti faci 20 de iubiti/iubite demonstrezi ca nu ti la nici una/unul si nu are nici un rost asfel de relati...parerea mea
Pai cine stie, daca-ti gasesti persoana potrivita cu care sa-ti traiesti viata este mai usor
anonim_4396 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: