Iubirea este iubire și atât. Iubești o persoană și dacă te-ai obișnuit cu ea. Doar că uneori apare monotonia care te face să crezi că lucrurile s-au schimbat.Cred că totul este la nivel de iluzie, iar asta pentru că lucrurile se pot schimba foarte repede. Dacă reușești să menții atmosfera într-un mod favorabil pentru amândoi și entuziasmul nu dispare, obișnuința nu are ce căuta în ecuație.
Nici nici; iubirea apare din pasiunea experientei, din joaca, bucurie - fiind indragostit(a) intotdeauna vei avea ganduri creative care sa-ti sustina starea extatica
Dimpotriva, iubirea vine din iubire. Obisnuinta se instaleaza acolo unde nu exista varietate, dar asta n-ar trebui sa distruga iubirea.
Valei maica ce tari sintem in teorie.Multi vor spune ca vorbesc din experienta insa va asigur ca la mine experienta difera de la om la om.Adeca fiecare femeie oferea alte trairi si toate cu mult mai departe de a putea fi cuprinse in cuvinte.
Depinde de tine, ce vei permite tu sa se intample. ai putea dezvolta sentimente pentru cineva cu care petreci mult timp impreuna, desi nu cred ca e aceea "scanteie" si la fel poti lasa o mare iubire sa dispara si sa ramana doar o simpla obisnuinta xonvetuirea cu o persoana (ceea ce ar fi un mare pacat).
urmarile cred ca le intuiesti
Natiiiiiii întreabă: