| usuk a întrebat:

Iubirea e lipsa urii sau ura e lipsa iubirii?

de ce?

Răspuns Câştigător
| lolium a răspuns:

Iubirea nu are cum sa fie lipsa urii. daca eu nu urasc o persoana, nu inseamna ca o iubesc. ura e un sentiment mai complicat care implica multe. poate sa nu fie vorba de ura, ci de un sentiment de antipatie, de indiferenta, chiar si de afectiune, dar nu iubire.

| usuk explică (pentru lolium):

Foarte bun raspunsul, ti-am dat si vot

16 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nici una si nici alta, cele doua sunt la extreme. Intre ele exista indiferenta.

| valentingb a răspuns:

Ce formulare frumoasa ai gasit! Totusi daca ai suferit vreodata in dragoste, stii ca cele doua nu se anuleaza una pe alta, doar se domina. Parerea meahappy

| Pricked a răspuns:

Ura e lipsa iubirii.

De ce? - Pentru ca, de obicei, lucrurile negative reprezinta lipsa celor pozitive.

| Seby90 a răspuns (pentru Pricked):

Asta se aplica in unele cazuri doar, cum ar fi lumina.

Gresite amandoua, poti trai fara sa iubesti si fara sa urasti.

| usuk explică (pentru Seby90):

Daca tu poti, de azi inainte te vei numi seby90 inumanul lol

| Jυsтℓσяγ a răspuns (pentru Seby90):

De aceeasi parere.

| Seby90 a răspuns (pentru usuk):

De ce poti afirma cu mana pe inima ca ai iubit nonstop de cand te-ai nascut? Sau ca ai fost iubit? Mi se pare ca esti ipocrit.

Te-or iubi parintii da se satura si ei de tine.

Oh, deci tu vrei sa spui ca nu ai iubit niciodata pe nimeni, si, chiar si atunci cand cineva te-a evervat foarte tare(nu poti spune ca nu te-ai enervat niciodata in viata ta) ai ramas total indiferent si fara nici o grija.
si, evident, daca cuiva apropriat tie i s-ar fi intamplat ceva, tot indiferent ai fi ramas si nicidecum nu l-ai fi ajutat, nici macar cu o vorba buna...ahmm..si cine e ipocritul de aici?

| Seby90 a răspuns (pentru usuk):

Dragul meu, o sa ai drept la replica cand nu o sa consideri vorbele bune ca fiind iubire.

Ceea ce cred eu este ca tot ce e bun se naste din iubire sau dintr-o oarecare afectiune pentru ceva/cineva.

| Mădă0611 a răspuns:

Ura e lipsa iubirii. Pentru ca primele sentimente pe care le traiesti sunt cele pozitive, zic eu, deci intai inveti sa iubesti, si iubesti pana nu mai vrei sau nu mai poti sa iubesti, atunci incepi sa urasti.

| WhiteLife a răspuns:

Ura e lipsa iubirii pentru ca iubirea a fost inaintea urii.

| Delicacy a răspuns:

Nu poţi să dai o definiţe negativă unor astfel de termeni.

| Andreea304 a răspuns:

Stai ca m-am cam pierdut...

| ClassyAsFuck a răspuns:

Iubirea este lipsa urii pentru ca sunt 2 chestii opuse

Întrebări similare