Iubirea nu are cum sa fie lipsa urii. daca eu nu urasc o persoana, nu inseamna ca o iubesc. ura e un sentiment mai complicat care implica multe. poate sa nu fie vorba de ura, ci de un sentiment de antipatie, de indiferenta, chiar si de afectiune, dar nu iubire.
Nici una si nici alta, cele doua sunt la extreme. Intre ele exista indiferenta.
Ce formulare frumoasa ai gasit! Totusi daca ai suferit vreodata in dragoste, stii ca cele doua nu se anuleaza una pe alta, doar se domina. Parerea mea
Ura e lipsa iubirii.
De ce? - Pentru ca, de obicei, lucrurile negative reprezinta lipsa celor pozitive.
Oh, deci tu vrei sa spui ca nu ai iubit niciodata pe nimeni, si, chiar si atunci cand cineva te-a evervat foarte tare(nu poti spune ca nu te-ai enervat niciodata in viata ta) ai ramas total indiferent si fara nici o grija.
si, evident, daca cuiva apropriat tie i s-ar fi intamplat ceva, tot indiferent ai fi ramas si nicidecum nu l-ai fi ajutat, nici macar cu o vorba buna...ahmm..si cine e ipocritul de aici?
Ura e lipsa iubirii. Pentru ca primele sentimente pe care le traiesti sunt cele pozitive, zic eu, deci intai inveti sa iubesti, si iubesti pana nu mai vrei sau nu mai poti sa iubesti, atunci incepi sa urasti.
Poinsettia întreabă: