| RAY a întrebat:

Iubirea nu e rolul atractiei fizice si totusi ea apare inconstient in vietile noastre. Cum? nu stiu, oare increderea, implicarea intr-o relatie este de fapt lucrul care duce la aparitia iubirii?

15 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nimeni nu stie.

| Mădă0611 a răspuns:

Defineste iubirea. laughing

| RAY explică (pentru Mădă0611):

Sti ca ai avut clona? imi este greu sa o definesc

| Mădă0611 a răspuns (pentru RAY):

Ce inseamna pentru tine "iubire" ma interesa, nu vreo definitie. Cum stii ca iubesti pe cineva? Ce-i cu clona?

Am sasi povestesc poate intelegi,pai acuma multi anii am cunoscut o fata cu care ma certam din motive stupide si mi-a spus ca simte ceva pentru mine,eu pe vremea aia nu stiam ce inseamna asa ceva,credeam ca totul e sex si atat, bine stiam cei iubirea parinteasca atat, si i-am dat o sansa sa vad ce se poate intampla,mi-am pus increderea in ea la maxim ceea ce numai facusem vreodata, ma trezeam cu ea in cap, comunicam cu ea non stop cei drept eram obsedat de ea si inventam motive fictive de gelozie ne certam mai mult dar asta dupa o perioada,la inceput era ok,apoi eu vedeam ca ma minte dar imi pierdeam increderea in ea si apoi i-am dat pauza si i-am spus ca plec din oras cateva saptamani dar ceva a facut ca sa vin mai repede si am vazut-o cu altul cu un bun amic,un frate sa spun asa,am simtit ca universul se darama pe mine, apoi m-am despartit de ea abia atunci ce e iubirea, e infinitate de suferinta, cu timpul toate se uita, aveai clona pe TPU adica acelasi nume, poza etc

A avut o postare aiurea si raspunsuri aiurea atat, cica aveai 30 de ani si erai virgina

laughing E misto sa ai 28, 7 luni si sa nu fi avut gagic, mai ales cunoscand unele chestii pe care tampitu ala n-o sa le cunoasca vreodata, ca nu-l ajuta mintea, chestii generale, nu de fete/femei. Informatiile le-a luat dintr-un mesaj postat recent, deci e cineva de la religie, un crestin, si am banuieli. Numai niste obsedati sexual frustrati cred ca e grav sa fii virgin. E grav sa vrei si sa n-ai cu cine, eu nu vreau. smug

E viata ta faci ce vrei cu ia

Am crezut ca te-ai suparat pe mine?

Am si gasit intrebarea unde a raspuns, "Ce parere aveti despre homosexuali si casatorie si adoptarea copiilor de catre ei?". laughing Cand te gandesti cat de distrusi sunt unii, adica obsedati sexual, frustrati si disperati, nu iti vine sa ajuti specia umana daca ti-ar sta in putere, ca e mai usor sa fii prost decat inteligent, deci oamenii trag spre prostie.

Neah. Astia de pe aici folosesc doar ce informatii primesc, asa ca eu doar urmaresc ce le poate capul. laughing De fapt, multumesc ca mi-ai zis! not worthy

Mai era un frustrat sexual pe aici ca cel care mi-a citit mare parte din raspunsuri, Preainteleptultractorist.

Ma bucur ca nu team suparat

| PsihoSex a răspuns (pentru Mădă0611):

Ase, bravos, ardeleanco!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt mai multe lucruri "responsabile"(care duc la )pentru aparitia iubirii:*increderea de sine si increderea in persoana iubita, *respectul reciproc(intre cele 2 persoane) si respectul de sine*asemanarile si/ sau deosebirile dintre cele 2 persoane(precum conceptiile despre viata, comune, pasiunile comune etc)